Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasonló témához periférikusan közöm van. Egy táblába jönnek különböző mérők adatait és az időben egymást követő, de azonos mérő azonosítóhoz tartozó adatok egy növekvő sorszámmal vannak ellátva hasonlóan, ahogy Bambano is írta.
Ha egy lokáción lecerélik a mérőt, akkor az új mérő azonosítóval újra indul a sorszámozás. Nálunk csak dátum pontosságal jönnek az adatok, de így is kezelhetetlen lenne az egész, ha mérőnként lenne egy-egy tábla.
Nem én találtam ki, hogy így legyen, én csak felhasználója vagyok az adatoknak. -
Ha össze akarod kapcsolni a méréseket, akkor azt kell csinálni, hogy a mérés konkrét dátuma mellett egy azonosító sorszámot is leraksz a táblába, és azzal joinolsz, nem a dátummal. Persze lehetne olyat is, hogy az a program, ami a mérést végzi, lekér egy dátumot, amikor indul, és utána az összes mérési adatot azzal a dátummal teszi le.
Azt látom abból, amit leírtál, hogy nagyon erősen javasolt lenne nulláról újraterveztetni az egészet egy szakértővel. Az, hogy 500 darab azonos tábla legyen egy adatbázisban, az abszolút nonszensz.
"A View egyébként mindig a tartalmazza az összes adatot, azaz magától frissül?": a view, magyarul nézettábla *NEM LÉTEZIK*. Az egy definíció, ami leírja, hogy a tárolási sémából hogyan kell előállítani a nézettáblát. A lekérdezéskor számolódik ki. A magától frissül kérdés értelmetlen. Azt az adatot tartalmazza, amit megadsz neki, hogy tartalmazzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest