Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Eljátszottam vele dummy adatokon és tényleg működött hárommal is, majd utána az éles lekérdezésben is amit nem értek, mert eddig éles táblákon "missing right parenthesis" hibát dobott, annak ellenére, hogy a forma biztosan (murphy nyilván, de ellenőriztem) jónak kellett legyen, mert egymás alá másoltam háromszor ugyanazt a blokkot, csak 3 különböző define által előírt paraméter változott.
Murphy törvénye, valamit nyilván benézhettem mégis, ez a megerősítés viszont átlendített, hogy működnie kellene, nincs limitáció (nem találtam róla semmit a neten, ezzel kezdtem a keresést). Köszi!
@nyunyu: Create table jogom nincs, csak lekérdezni (select) tudok. Próbáltam volna én is declare felé elindulni, kínomban már with-eltem elé egy táblát de persze egyik sem működött. Köszi a visszajelzést neked is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest