Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Google Pixel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok. A helyzet a következő. Van egy joomla oldalam, amit megszüntettem, lementettem a mysql adatbázisát (exportlással). Vettem új domaint, feltelepítettem a joomolát, ugye az létre hozott egy új adatbázist. Azt is lementettem. Szóval van egy régi, és egy új adatbázisom. Na most a kérdés: Hogy lehet összehasonlítani a kettőt hogy mi hiányzik az újból? Avagy ha össze másolom őket, és az FTP-n is megmarad a könyvtár struktúra, akkor van rá esély, hogy vissza nyerjem a régi oldalam formáját? Azaz ne kelljen begépelni újra mindent (képek, cikkek, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest