Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Izgalmasan hangzik.
Bár élvezetes valószínűleg akkor lehetett (volna), ha nem tegnapelőttre kérik a megoldást.
De azért ez az eredmény biztosan nagyon jó érzéssel tölthetett el.
SQL-ben már nem volt több nyitott kérdés a listámban, csak ez a kettő, ezért tettem fel így a végén. Közben még JS- és PHP-oldalon van teendőm (a tesztek során ami hibát találtam, összeírtam, azokat javítom, és tesztelem újra).
Nagyon szeretném már elindítani az oldalt. Eredetileg nyár elején akartam, viszont ott vettem észre, hogy az SQL-oldalt nagyon rosszul raktam össze. Most már (a Ti segítségeteknek hála
) az a rész úgy néz ki, rendben lesz.
De ha már ennyit "késtem", nem kapkodom, próbálok átgondolni mindent, előre is tervezni. Inkább induljak később, de minél kevesebb probléma legyen a későbbiekben - főleg ha azokat még most "elkaphatom". (De azért kategorizáltam a To-do lista elemeit is, van, ami azonnal megoldandó (mert rosszul működik, rossz eredményt ad stb.), de van amit v1.1-ként jelöltem csak, hogy majd indulás után ráér bőven.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár élvezetes valószínűleg akkor lehetett (volna), ha nem tegnapelőttre kérik a megoldást.
De azért ez az eredmény biztosan nagyon jó érzéssel tölthetett el.
) az a rész úgy néz ki, rendben lesz.