Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
És gondolom, a projektben résztvevő összes cég azt állítja magáról, hogy csak minőségi szoftvert adnak ki a kezükből, a szakmai kiválóság az elsődleges.
Szerintem amúgy nem szar a terv, csak a tervező bizonyára elfelejtette, hogy a munkája nem ér véget a Generate gomb megnyomásával. A többi résztvevő meg nem volt elég tökös visszadobni a félkész produktumot. Pénz van, idő nincs, nyilván a gányolás felé húz ezek után minden résztvevő szíve. Nem szar ez, hanem kihívásokkal tűzdelt. Azt meg minden fejlesztő szereti, sokan a cv-be is beírják, a kihívás fontos.

(Sosem értettem, miért nem illik megosztani a nyilvánvaló ostobaságokat elkövető (jogi) személyek / projektek nevét. Mások okulására és tájékoztatására, hogy "ide ne gyertek dolgozni, ha nem akartok inkompetens, egyeztetésre képtelen egyedekkel együtt dolgozni". Mindig csak a cukormáz látszik. Pedig hibázni jó dolog, de azt nem beismerni totális káoszba vezet. És kinek van kedve káoszban létezni? Habár biztos akad olyan is, de én nem tartozom közéjük.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest