- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
És gondolom, a projektben résztvevő összes cég azt állítja magáról, hogy csak minőségi szoftvert adnak ki a kezükből, a szakmai kiválóság az elsődleges.
Szerintem amúgy nem szar a terv, csak a tervező bizonyára elfelejtette, hogy a munkája nem ér véget a Generate gomb megnyomásával. A többi résztvevő meg nem volt elég tökös visszadobni a félkész produktumot. Pénz van, idő nincs, nyilván a gányolás felé húz ezek után minden résztvevő szíve. Nem szar ez, hanem kihívásokkal tűzdelt. Azt meg minden fejlesztő szereti, sokan a cv-be is beírják, a kihívás fontos.

(Sosem értettem, miért nem illik megosztani a nyilvánvaló ostobaságokat elkövető (jogi) személyek / projektek nevét. Mások okulására és tájékoztatására, hogy "ide ne gyertek dolgozni, ha nem akartok inkompetens, egyeztetésre képtelen egyedekkel együtt dolgozni". Mindig csak a cukormáz látszik. Pedig hibázni jó dolog, de azt nem beismerni totális káoszba vezet. És kinek van kedve káoszban létezni? Habár biztos akad olyan is, de én nem tartozom közéjük.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest