Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro
    őstag

SQL Szerver replikáció nem játszik? Nem használtam sose. De ez elég régóta egy elérhető feature. Szóval ha olyat kellene csinálnom amit írtál, én ezt (a beépített replikációt) nézném meg először, hogy hogy működik.
    Amúgy pontosan mi a lassú? Konkrétan a rekordok átmásolása, vagy nagy a késleltetés (latency) a két szerveren lévő adatok állapota között?
    SSIS-t sem használtam :), de azzal is megpróbálnám, ha ez csak olyan batch/bulk jellegű másolás lenne. Általában ezek az integrációs eszközök elég jók.

Több 20gb+ tábla is van az átmásolandók között, ami emiatt több órát igényel. Szimplán csak át kell másolni a tábla teljes tartalmát. (Az oka, hogy ne az éles környezetet terheljük elemzési célból, hanem egy másolatot. Egy kartéziánus szorzat és megfektetjük az élest és hamar tartós szabadságra küldenek :DDD. )

Lassúnak nem biztos, hogy lassú, de ha egy kicsit is tudok spórolni, akkor én hajlamos vagyok időt tenni bele. Kicsit kattanásom, hogy ha lehet jobban, akkor miért ne.

Az SQL replikációról megkérdezem a DBA-nkat. Én ezt nem használtam. Ennek is kicsit utánajárok :)

Új hozzászólás Aktív témák