- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Igen, profi vagyok, de ettől még nem én írtam az sqlite-ot. A lekezelő válaszaim pedig magadnak köszönheted mert folyamatosan kavarogsz, és össze-vissza kérdezel. Megkérdezted, hogy miért stringben tárolja az sqlite a dátumokat, miközben így utólag meg már azt kérdezed, hogy oké, de hogy kell kezelni sqlite-ban a dátumokat (ezzel kapcsolatban én is csak google-özni tudnék, mert sose használtam sqlite-ot). Nagyon nem mindegy a kérdés, mert hülye kérdésekre nyilván csak hülye válaszok tudnak érkezni.
És a drupal most komolyan hogy jön ide? Igen CMS-esekkel könnyen beleszalad ilyenbe az ember, de mi köze ennek bármihez, amiről eddig szó volt?

Azt látom, hogy csak kötözködni jössz ide, nem pedig tényleges tanácsokért. Én amikor már nincs min kötözködnöd, akkor bedosz, egy de szar a drupal kijelentést, fogalmam sincs miért

Mindenestre engem szórakoztatsz, szóval állok rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest