Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz kezdosql #4017 üzenetére

Nem tudom, mit vártál?

Ez azért ennél egy pöppet bonyolultabb szakma, hogy így egy fórumon bárki is tudjon ennyi infoból értékelhetőt mondani.

Ha jól értem szegény embernek ingyen kell dolgoznia először, hogy később kiderüljön, hogy ér-e a munkája egy forintot is.

Welcome to real world.

És az lenne a szakmai válasz erre, hogy igen megéri vagy nem, nem fogja? Lehet, hogy neked ez arrogáns válasz, de az a szakmai véleményünk, hogy fingung sincs erről, sőt, tovább megyek a 16 évnyi sql tapasztalatommal és lehet, hogy egy hét után sem tudnám megmondani.

Ha az a kérdés, hogy hogyan csinálja, akkor induljon el az adatok csoportosításával, hozzon létre adatbázis táblákat, relációkat, azt ossza meg és kérdezzen, vagy bízzon meg egy szakembert, aki ért hozzá.

Vagy azt gondoltátok, hogy majd tapasztalat nélkül ezt csak úgy össze lehet hozni? Nem, ha nincsen sokéves tapasztalata ebben, akkor nem lehet, a létrán minden fokot végig kell mászni, és majd évek múlva kiderül megérte-e.

Én is szeretnék holnaptól amcsi izomautókat csinálni, láttam a tévében, tök jó, akkor hol induljak el, hogy 1 hónap múlva én is tudjam csinálni? Kb. ilyen szintű volt a kérdésed....

Új hozzászólás Aktív témák