- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
Nem tudom, mit vártál?
Ez azért ennél egy pöppet bonyolultabb szakma, hogy így egy fórumon bárki is tudjon ennyi infoból értékelhetőt mondani.
Ha jól értem szegény embernek ingyen kell dolgoznia először, hogy később kiderüljön, hogy ér-e a munkája egy forintot is.
Welcome to real world.
És az lenne a szakmai válasz erre, hogy igen megéri vagy nem, nem fogja? Lehet, hogy neked ez arrogáns válasz, de az a szakmai véleményünk, hogy fingung sincs erről, sőt, tovább megyek a 16 évnyi sql tapasztalatommal és lehet, hogy egy hét után sem tudnám megmondani.
Ha az a kérdés, hogy hogyan csinálja, akkor induljon el az adatok csoportosításával, hozzon létre adatbázis táblákat, relációkat, azt ossza meg és kérdezzen, vagy bízzon meg egy szakembert, aki ért hozzá.
Vagy azt gondoltátok, hogy majd tapasztalat nélkül ezt csak úgy össze lehet hozni? Nem, ha nincsen sokéves tapasztalata ebben, akkor nem lehet, a létrán minden fokot végig kell mászni, és majd évek múlva kiderül megérte-e.
Én is szeretnék holnaptól amcsi izomautókat csinálni, láttam a tévében, tök jó, akkor hol induljak el, hogy 1 hónap múlva én is tudjam csinálni? Kb. ilyen szintű volt a kérdésed....
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Honor 200 pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest