Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Tettem egy próbát az ingyenes Apple Music-kal, hátha tudok kicsit faragni a költségeken és a "jobb" hangminőség is érdekelt. Nos, elég hamar megbukott a dolog...

1.) Az átköltözést a playlist-ekkel még meg is oldottam elég könnyen, pár magyar előadó zenéi azonban nem voltak fent, akiket kifejezetten szeretek hallgatni. Nem örültem, de ezen még túl is tudtam lépni.
2.) Az AM desktop alkalmazása valami botrányosan szar. Hiába túrtam 2 napig a netet, nem találtam megoldást arra, hogy a számok ugyanolyan hangerővel szóljanak a legjobb minőségben letöltve. A hangerőszintek ugráltak a minimum szinten is ordítótól a max szinten is halkig függetlenül, hogy mi volt bekapcsolva a beállításokban. Mivel legalább annyit használom így a Spotit, mint fülesen, ez már vállalhatatlan volt számomra és tovább már nem is volt kedvem tesztelni.
Szóval szvsz lehet szídni a Spotit meg minden, nem hibátlan ez a szolgáltatás sem, de az AM-től még mindig messze jobbnak érzem összességében...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest