- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Tettem egy próbát az ingyenes Apple Music-kal, hátha tudok kicsit faragni a költségeken és a "jobb" hangminőség is érdekelt. Nos, elég hamar megbukott a dolog...

1.) Az átköltözést a playlist-ekkel még meg is oldottam elég könnyen, pár magyar előadó zenéi azonban nem voltak fent, akiket kifejezetten szeretek hallgatni. Nem örültem, de ezen még túl is tudtam lépni.
2.) Az AM desktop alkalmazása valami botrányosan szar. Hiába túrtam 2 napig a netet, nem találtam megoldást arra, hogy a számok ugyanolyan hangerővel szóljanak a legjobb minőségben letöltve. A hangerőszintek ugráltak a minimum szinten is ordítótól a max szinten is halkig függetlenül, hogy mi volt bekapcsolva a beállításokban. Mivel legalább annyit használom így a Spotit, mint fülesen, ez már vállalhatatlan volt számomra és tovább már nem is volt kedvem tesztelni.
Szóval szvsz lehet szídni a Spotit meg minden, nem hibátlan ez a szolgáltatás sem, de az AM-től még mindig messze jobbnak érzem összességében...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest