Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Youtube Music-ról tértem át Spotira.
Van egy funkció, amit mintha nem találnék Spotin, de YM-on voltés nagyon hozzá szoktam.A kedvelt dalok alapján YM-on van olyan opció, hogy Egyveleg indítása.
Ezt azért szerettem, mert többféle stílusú, nemzetiségű zene fel volt véve és azt így jól keverte, egyvelegbe ha újat adott és tetszett azt is felvettem így folyamatosan bővült....Spotin rádiót a Kedvelt daloknál nem találok, csak előadókhoz. De nekem épp az lenne a lényeg, hogy olyan egyveleg/rádió ami az összes kedvelt zenéim alapján generálódik.
A napi mixekkel is az a baj, hogy az 1es pl magyar nyelvű x stílus, 2es az angol nyelvű x stílus, 3as az magyar nyelvű y stílus ... stb
Nekem meg az kéne vegyesen játsza a kedveléseim szerint.Ha a kedvelt dalokat indítom, akkor meg ugye csak az ott szereplőket játsza így újakkal nem találkozok, nem bővül tovább a lista.....
Remélem érthető a problémám

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest