Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Youtube Music-ról tértem át Spotira.
Van egy funkció, amit mintha nem találnék Spotin, de YM-on voltés nagyon hozzá szoktam.A kedvelt dalok alapján YM-on van olyan opció, hogy Egyveleg indítása.
Ezt azért szerettem, mert többféle stílusú, nemzetiségű zene fel volt véve és azt így jól keverte, egyvelegbe ha újat adott és tetszett azt is felvettem így folyamatosan bővült....Spotin rádiót a Kedvelt daloknál nem találok, csak előadókhoz. De nekem épp az lenne a lényeg, hogy olyan egyveleg/rádió ami az összes kedvelt zenéim alapján generálódik.
A napi mixekkel is az a baj, hogy az 1es pl magyar nyelvű x stílus, 2es az angol nyelvű x stílus, 3as az magyar nyelvű y stílus ... stb
Nekem meg az kéne vegyesen játsza a kedveléseim szerint.Ha a kedvelt dalokat indítom, akkor meg ugye csak az ott szereplőket játsza így újakkal nem találkozok, nem bővül tovább a lista.....
Remélem érthető a problémám

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Battlefield 6
- Linux haladóknak
- Renault, Dacia topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs