Hirdetés
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mint sok más, ez is ízlés kérdése.

Apropó, ha már erre jártam, vagy egy kisebb playlist-em válogatott techno/rave számokkal, elég kevés van belülük spoti-n, mix-ek meg ugye Soundcloud-on, de nem is emiatt használom elsősorban.
Nem igen találtam hasonló összeállítást, így hátha érdekel valakit.

-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ez tipikusan olyan stílus, ami vagy bejön valakinek és akkor órákig tudja hallgatni vagy egyáltalán nem és akkor soha többet a közelébe sem megy
Én se hallgatom nap, mint nap, ezer meg egy más stílus van, ami legalább ennyire vagy még jobban tetszik
Valószínűleg azért is nő a követők száma, mert ebben a stílusban én nem találtam még egy hasonló, jól összeszedett, elejétől a végéig meghallgatható listát, emiatt nehéz is a dolgom, hogy felfedezzek számomra ismeretlen előadókat, mert az ajánlások mellett leginkább kézzel kell felkutatnom minden egyes zugot, ahol még nem jártam 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én se hallgatom nap, mint nap, ezer meg egy más stílus van, ami legalább ennyire vagy még jobban tetszik
Valószínűleg azért is nő a követők száma, mert ebben a stílusban én nem találtam még egy hasonló, jól összeszedett, elejétől a végéig meghallgatható listát, emiatt nehéz is a dolgom, hogy felfedezzek számomra ismeretlen előadókat, mert az ajánlások mellett leginkább kézzel kell felkutatnom minden egyes zugot, ahol még nem jártam