- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Nálam olyan hiba van, hogy van két 10.000-es listám, ugye elsőbe már nem tudok pakolni,
Másodiknál 9850 körül jártam mikor észrevettem, hogy valamiért nem tudok új számokat felvenni.
Aztán készítettem egy harmadik listát oda fel tudtam, tehát kiderült, hogy csak ebbe a listába nem.
De zavart a dolog nem applikációban is kipróbáltam úgy tudtam dalokat felvenni.
De az lett az eredménye, hogy egyszer csak már túlment a határon 10.040-et mutatott a lista. :-)
Mondom nehogy emiatt gond legyen hónapokig válogattam, kiszedtem pár feleslegeset így most 9.999 dal van benne.
Azt az egy számot viszont nem tudom hozzáadni, hogy kerek legyen. Majd applikáción kívül is megpróbálom.
Viszont mikor dalt akarok felvenni nem írja ki, hogy tele van, mint a másiknál, csak simán nem rakja bele.
Utánaolvastam mi miatt lehet ez, de itt most csak kíváncsi vagyok, más is járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest