Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Nálam olyan hiba van, hogy van két 10.000-es listám, ugye elsőbe már nem tudok pakolni,
Másodiknál 9850 körül jártam mikor észrevettem, hogy valamiért nem tudok új számokat felvenni.
Aztán készítettem egy harmadik listát oda fel tudtam, tehát kiderült, hogy csak ebbe a listába nem.
De zavart a dolog nem applikációban is kipróbáltam úgy tudtam dalokat felvenni.
De az lett az eredménye, hogy egyszer csak már túlment a határon 10.040-et mutatott a lista. :-)
Mondom nehogy emiatt gond legyen hónapokig válogattam, kiszedtem pár feleslegeset így most 9.999 dal van benne.
Azt az egy számot viszont nem tudom hozzáadni, hogy kerek legyen. Majd applikáción kívül is megpróbálom.
Viszont mikor dalt akarok felvenni nem írja ki, hogy tele van, mint a másiknál, csak simán nem rakja bele.
Utánaolvastam mi miatt lehet ez, de itt most csak kíváncsi vagyok, más is járt már így?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Revolut
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest