Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Lehet csak engem szivat a Spotify, de a pénteki frissítés óta nem hajlandó normálisan kommunnikálni az Androis és az iOS app egymással.
Konkrétan ha elindítok valamit Android alól, akkor a dalt még csak-csak mutatja az Android app, de hogy hol tart az adott dal azt már nem. Léptetni sem hajlandó, beletekerni sem lehet. Ellenben ha végetér egy album, és megy tovább az albumrádió azt már normálisan lehet kezelni.
Megvolt a szokásos kör, újratelepítés stb..
Ma kívácsniságból megnéztem Android-Android alatt mi a helyzet. Tökéletes.
Értem én, hogy két külön rendszer, de péntek előtt ez nem volt gond neki.
Illetve, (tudom nem ez a fórum), akinek van Apple music iOS-alatt, és Android alatt, ott létezik valami hasonló mint a Connent a spotify-n?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest