- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Van egy playlistem ahova gyűjtök minden zenét, ~250 szám. Mostanában sokszor gond van vele. Egyszer csak kiírja az android app hogy "please go online to download", és addig nem tudom offline hallgatni. Régen kb havonta egyszer csinálta ezt, de most elkezdte sokkal többször, és mivel nincs mobilnetem elég idegesítő hogy elindulok valahova, és hirtelen nem tudom offline hallgatni a zenéim nagy részét. Észrevettem, hogy sokszor akkor csinálja mikor rádugom USB-n a gépre a telefont, lehet ez kavar be neki? Zenék a memkártyán vannak.
Más találkozott ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest