Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebbe most futottam bele:
Zenei streaming szolgáltatatók piaci részesedése(Viszont a cikk állításával ellentétben jelenleg az a helyzet, hogy az audio streaming hallgatottság a járvány helyzet miatt inkább csökkenő tendenciát mutat - legalábbis egyéb források szerint (forrás pl.).)
Más. Itt általában negatív megjegyzéseket olvashatni a Spotify heti ajánlóival kapcsolatban, szóval legyen eggyel több pozitív is: én alapvetően elégedett vagyok vele. Az ajánlott számok 90%-a teljesen rendben van, ha nem is lesznek kedvencelve, egyszeri hallgatásra teljesen jók. Az ajánlók kimondottan reflektívek: az adott héten hallgatott előadók/stílusok visszaköszönnek a heti ajánlókban is. Én nem érzek problémát a réteg zenékkel sem: mivel nem nagyon hallgatok mainstream-et, az ajánlóimban sem szerepelnek ilyenek (sőt: nem egy párszázas havi hallgatással "büszkélkedő" előadót sikerült felfedeznem az ajánlókon keresztül).
Persze én is bele tudnék kötni: nem lenne rossz, ha rájönne, hogy a héten nem azért hallgattam meg X előadó néhány számát, mert szeretem, hanem mert olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy milyen. (van persze private session, de macerás bekapcsolni, és előre nem lehet tudni, hogy érdemes-e...
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.