Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
És ezzel a mondatoddal le is írtad, hogy miért tetszik jobban a Deezer.
Nem lenézve a Spotit, meg szép hogy Deezerhez szoktam hozzá annyi év alatt

Mint ha én annyira beírtam volna ide, hogy nem értem miért ezt használjátok :p
De most is csinál olyanokat, nem értem... Előrebocsájtva, hogy egy olyan szintű 'pc'-vel hallgatom munkahelyen, aminél az is legalább egy perc, mire az üres böngészőt megnyitja - de a sajátgép csak fél perc
XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
Így a connect az tök jó, telefonról elindítom, aztán a pc játssza. Viszont, most beléptem böngészőből is, és a két DailyMix lista nem egyforma
plusz csinál egy ilyet:
[kép]
A fotón mondjuk jobban olvasható a lista mint a monitoron, azon a legalsót alig látni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

XP + 1GB ram, azt hiszem mindent elmond. Leszedtem az asztali alkalmazását, szerencsére van xp-re, de már tuti nem fejlesztik, jó pár dolog működésképtelen benne (pl. a top50 listák csak hibára futnak, de DailyMix sincs, stílusok listája hiányzik), viszont legalább lejátssza a zenét, mert böngészőből attól megakad a hang, ha megmozdítom az egeret 
plusz csinál egy ilyet: