- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Ha van a hifin 3,5mm jack vagy RCA BEmenet, akkor simán veszel egy bluetooth adaptert, és úgy már telóról le tudsz játszani: teló >> BT >> BT adapter >> hifi.
Persze, a kínai 1-2 ezres BT adapterekben lévő DAC viccnek is rossz, nem hogy zenét hallgatni. Egy rendes BT receiver szerintem simán van 5 lepedő, szóval kérdés az, hogy neked így megéri-e.Én nemrég vettem egy Android TV boxot, többek között a spotify is a szolgáltatások része, értelemszerűen egyéb eszköz (PC, telefon) nem szükséges, a telót távirányítónak használom. A box rá van kötve a tévére, plusz a hangfalszettre. A kiváló video és audio minőség mellett maximális kényelem. Ja, és a tenyérnyi box épp nem volt 20 ezer kiszállítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest