Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem az sem lenne jó, bár nem tudom, hogy pontosan mit találtál, mert lehet pl. USÁ-t, meg németet venni, de én magyarról nem tudok. (Ezek amúgy drágábbak is mint a magyar, ami 5 € egy hónapra, ezek meg 10 $ illetve 10 €.)
Alighanem a magyar ajándékkártyát mint terméket szüntette meg a Spotify, ezért nem lehet sehol hozzájutni.
-
A Gift Card-ra az a szabály vonatkozik, hogy az ajándékozónak és a megajándékozottnak ugyanabban az országban kell regisztrálva lennie. És nem tudom, hogy hol szeretnéd venni, de pl. az amazon.com-on és az amazon.de-n is írják, hogy USA illetve német előfizetéseket árulnak. Magyarországon (utolsó információim szerint) idén január 15-én beszüntették a forgalmazást, azaz magyar ajándékkártyát már nem nagyon lehet beszerezni. Én ajándékozásra azt a megoldást választottam, hogy (1) rávettem az ismerőst, hogy regisztráljon, (2) elkértem a jelszavát, (3) előfizettem neki. Ez ajándéknak ajándék, de a meglepetést vitán felül elrontja...
-
Más ötlet híján felvetném, hogy amennyiben a Spotify fiók össze van kapcsolva egy Facebook fiókkal, akkor a Facebook-on keresztül kellene bejelentkezni illetve jelszót módosítani a Spotify-ban. Illetve bekavarhat, ha a kérdéses email cím egy Spotify-hoz kapcsolt Facebook fiók email címe. De ezekhez nem nagyon értek, csak fórumokról rémlik valami...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig ennyit simán adnák érte, na minegy, akkor marad a havi fizetés