Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gerzsi
tag
hello, napokban volt a havi fordulópont a prémium előfizumnak de apum is jönne így elgondolkoztam nagyobb csomagon... ha most váltok akkor egész díjat fizetnem kell?
gondolom igen de erősítsetek meg hogy így van vagy nem... -
Gerzsi
tag
Szeretnék ajándékba Spotify Premiumot adni. Ha vásárlok Spotify Gif Card-ot azt itthon is be tudom váltani nincs régió zárazva?
-
Gerzsi
tag
Itthon működik a diák csomag?
-
Gerzsi
tag
nektek működik az elfelejtett jelszó ? regisztrálni akarok akkor azt irja hogy foglalt email cím de mikor jelszó emlékeztetőt kérek azt dobja hogy nincs ilyen email a rendszerben.
-
Gerzsi
tag
A héten lejár az éves előfizetésem és megszeretném hosszabbítani de nem találom sehol. Megszüntették?
-
Gerzsi
tag
nálatok se megy a spotify bejelentkezés az oldalon?
-
Gerzsi
tag
valaki előfizetett évesre? nekem szombaton van a forduló úgyhogy holnap lépni kell

-
Gerzsi
tag
Sziasztok!
Nem szeretném megadni a kártyaadataimat a spotifynak, de találtam paypalos fizetési lehetőséget.
Az úgy megoldható hogy nyitok egy paypal számlát amit feltöltök mondjuk 10E forinttal és abból vonogatja le a havidíjat? -
Gerzsi
tag
Sziasztok, Előfizettem újra Spotifyra Telekomnál és néha azt látom hogy más eszköz is csatlakozva van. Hallgat valamit és a lejátszási listáim is eltüntek. Tapasztalt már más is ilyet? Változtattam jelszót, kiléptettem webről minden készüléket és ugyan az a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kicsit túl van reagálva