Hirdetés
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gerzsi
tag
hello, napokban volt a havi fordulópont a prémium előfizumnak de apum is jönne így elgondolkoztam nagyobb csomagon... ha most váltok akkor egész díjat fizetnem kell?
gondolom igen de erősítsetek meg hogy így van vagy nem... -
Gerzsi
tag
Szeretnék ajándékba Spotify Premiumot adni. Ha vásárlok Spotify Gif Card-ot azt itthon is be tudom váltani nincs régió zárazva?
-
Gerzsi
tag
Itthon működik a diák csomag?
-
Gerzsi
tag
nektek működik az elfelejtett jelszó ? regisztrálni akarok akkor azt irja hogy foglalt email cím de mikor jelszó emlékeztetőt kérek azt dobja hogy nincs ilyen email a rendszerben.
-
Gerzsi
tag
A héten lejár az éves előfizetésem és megszeretném hosszabbítani de nem találom sehol. Megszüntették?
-
Gerzsi
tag
nálatok se megy a spotify bejelentkezés az oldalon?
-
Gerzsi
tag
valaki előfizetett évesre? nekem szombaton van a forduló úgyhogy holnap lépni kell

-
Gerzsi
tag
Sziasztok!
Nem szeretném megadni a kártyaadataimat a spotifynak, de találtam paypalos fizetési lehetőséget.
Az úgy megoldható hogy nyitok egy paypal számlát amit feltöltök mondjuk 10E forinttal és abból vonogatja le a havidíjat? -
Gerzsi
tag
Sziasztok, Előfizettem újra Spotifyra Telekomnál és néha azt látom hogy más eszköz is csatlakozva van. Hallgat valamit és a lejátszási listáim is eltüntek. Tapasztalt már más is ilyet? Változtattam jelszót, kiléptettem webről minden készüléket és ugyan az a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kicsit túl van reagálva