- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Én még csak a törzsfejlődési szakaszban tartok (a játékban persze
) , de nagyon bejön a game. Bár van néhány aprócska hibája pl. az útvonalkövetés elég gyenge, sokszor elakadnak a lényecskék. Meg a bokrokrol is nehéz leszedni a gyümölcsöt, mindíg kattintgatni kell, mert mikor elé állunk egyszerűen eltűnik. Azán a játék sokszor rögtön elfelejti ha sikeresen hajbókoltunk egy lénynek és újra kell kezdeni ha akarunk tölle valamit. Meg van egy testrész, ilyen fúvóka szerű, amit még a sejtfázisban raktam a lényemre és már nem tudom leszedni róla külön csak egy másikkal eggyütt amit meg a szárazföldön kapott, így buknék vele egy csomó pontot. Úgyhogy jól jönne egy 4. pactch is, amíg még játszok vele! 
Amúgy nekem a 3. patch több mint 4 ! órán át települt, ami szintén nem stimmel.
Azt hizsem végig tolok egy bolygót és azután uninstall, bármennyire is tetszik, kicsit azért uncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) , de nagyon bejön a game. Bár van néhány aprócska hibája pl. az útvonalkövetés elég gyenge, sokszor elakadnak a lényecskék. Meg a bokrokrol is nehéz leszedni a gyümölcsöt, mindíg kattintgatni kell, mert mikor elé állunk egyszerűen eltűnik. Azán a játék sokszor rögtön elfelejti ha sikeresen hajbókoltunk egy lénynek és újra kell kezdeni ha akarunk tölle valamit. Meg van egy testrész, ilyen fúvóka szerű, amit még a sejtfázisban raktam a lényemre és már nem tudom leszedni róla külön csak egy másikkal eggyütt amit meg a szárazföldön kapott, így buknék vele egy csomó pontot. Úgyhogy jól jönne egy 4. pactch is, amíg még játszok vele!