Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kolosszális teleppel hajt lapot a Magic V6
Új hozzászólás Aktív témák
-
mammer
csendes tag
válasz
bitmapwomen
üzenetére
hát én is jobban preferálnám a netes dolgot,sokkal izgalmasabb lenne szerintem ha egymás ellen lehetne valós időben küzdeni és aggódni hogy ki mikor lesz olyan erős hogy legyűrhesse a másikat.
-
Sporee
csendes tag
válasz
bitmapwomen
üzenetére
Szerintem pedig úgy lenne a legjobb, single player változatban is filóznod kell hogy hogy védd meg magad...
-
mammer
csendes tag
válasz
bitmapwomen
üzenetére
jaaaa,szerintem akkor én félreértelmeztem ezt az egészet... én azt hittem hogy ez ilyen "wow" jellegű dolog lesz. tehát hogy online birodalom és mindenki megküzd az életben maradásért.
-
bitmapwomen
csendes tag
Már most hatalmas siker, pedig még csak a lénylaborral lehet szórakozni
Engem nagyon leköt

Hogy mi lesz az online résszel? Szerintem csak a lénylabor lesz multiplayeres, tehát a megalkotott lényeidet tudod majd más lényekkel összeereszteni online, a bolygó kutatós, építgetős benépesítős rész az offline lesz, szerintem

-
Sporee
csendes tag
válasz
bitmapwomen
üzenetére
Szerintem elég klasszul el lehet majd vele szórakozni, én nagyon várom már a játékot.
Kicsit bugyuta a grafikája, de ha ez mind igaz lesz amit a játékról leírtak akkor eléggé le fogja tudni kötni az embert szerintem.. -
mammer
csendes tag
válasz
bitmapwomen
üzenetére
és akkor ha jól veszem ki kegyetlen nagy terület lesz bejárható a játékosoknak? Szóval nem nagyon lesz zsúfoltsági probléma? mert olvastam hogy egy hét alatt több mint egy millió szörnyet hoztak már létre és még meg sem jelent a játék.
-
bitmapwomen
csendes tag
A SPORE egyik része lesz csak a lénylabor. Maga a SPORE lényege az, hogy benépesíts egy bolygót. Kezdetben még csak amőba formában létezel, de az amőbádat is megtervezheted, majd később meg kell másznod az evoluciós létrát, és ehhez mérten kell fejlestgetned a lényed. Ezek a lények majd szaporodni fognak, és fejlődnek maguktól, bizonyos dolgokat átörökítenek az utódokba is, emellett épületeket hozhatsz létre, járműveket stb. Ha eléred azt a fejlettségi szintet, hogy űrjárművet is tudsz építeni, akkor a környező bolygókat is felkutatthatod, elfoglalhatod, avagy benépesítheted. Nagyon de nagyon sok mindent lehet csinálni, és még így zanzásítva se biztos, hogy átfogó képet mutattam. Azért remélem segített

-
mammer
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hogy hülyét kérdezek,meg végig is olvastam nagyjából a kommenteket de nem találtam arra vonatkozólag semmit sem hogy mi lesz a célja a játéknak,mert ha csak annyi hogy van egy szörny és gyakjuk egymást akkor eléggé unalmassá válhat egy elég rövid idő alatt (szerintem). Szóval ha lesz valami hátsó tartalma is a dolognak akkor írjátok már légyszi meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
bitmapwomen
üzenetére
A teljes lénylabot 1500 HUF-ért kapható
És a Spore megjelenése után, ha visszaviszed a megvásárolt fullos Lénylabort, akkor az árát beszámítják a teljes játék árába. -
kalsoon
csendes tag
Pár napja már énis edzem a kis szörnyecskémet, együtt várjuk a szeptemberi FIGHT rajtot!!
a neve Bundás! ne feleggyétek!! -
vakarok
csendes tag
Most töltöttem le ezt a lénylabort
Marha jó!! Olvastam hogy a rendes játék csak szeptemberben jön ki. Nem tudom hogy birom majd ki addig
már szivesen harcoltatnám a lényem!! Azt tudjátok hogy ha kész van a lényem akkor lehet fejleszteni is? Köszi -
bitmapwomen
csendes tag
válasz
kavicssli
üzenetére
Van, egy kettő amit be tudnál linkelni? Az EA-s oldal on lévő demo verzióban, nincs meg minden lény darabka /kicsit brutálúl hangzott/, de tökéletesen jó arra, hogy rácuppanjon az ember
Úgyhogy csak abból tudok egyenlőre dolgozni amit a demo verzióbol rakok össze. -
kavicssli
addikt
válasz
bitmapwomen
üzenetére
nem csak édes de nagyon gonosz
lényt is lehet tervezni! 
-
bitmapwomen
csendes tag
Sziasztok, én egyenlőre csak a demot koptatom, de tervezem, hogy megveszem a gémet
Nagyon addiktív, és nagyon érdekes kis lényeket lehet alkotni. Belinkelem én is majd, hogy miket csináltam 
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!
Készítettem én is egy aranyos lényt!

Az lenne a kérdésem ahogy elnéztem a videókat youtubeon ebben is lehet külön klánt alkotni?
-
Dilikutya
félisten
Az elkészült lényeket a gépen hol találom meg? A "spóralkotások" mappában csak a fényképeket, videókat, avatarokat, meg az elkészült lények kis felbontású képeit látom, semmi mást. De ha pl. másik gépre akarom őket átvinni, azt hogy csináljam? És még valami: eltűnt egy csomó lényem. Szombat dél körül lett feltéve, és már este hiányzott az első négy kivételével az összes délutáni. A spóralkotásokban a képeik ottvannak, elvoltak mentve, de nincsenek sehol. A spórepédiában a saját lényeim kategóriánál akkora szám van, amennyit csináltam, de megjeleníteni csak 12-vel kevesebbet jelenít meg.
-
Wolverine
félisten
-
kavicssli
addikt
Ezt akkor már meglehet venni valahol?

-
Morden24
nagyúr
Na, még 70 nap a full játékig (már előrendelésben leledzik
).Addig is, beszállok én is egy alkotással

-
fpeter07
veterán
2 szépségem
lepke+sündisznó=
&
vakond+katicabogár=
-
wesker24
senior tag
Ime az egyik lényem DeathClaw alias Halál Karom

-
fpeter07
veterán
5. lényem
nyúl+ló=
-
Heartka
csendes tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Darkos hangulatu

-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan
üzenetére
De, lehet - viszont az ingyenes toolban csak a 25%-a van bent a lehetséges testrészeknek/festéseknek, így kicsit nehezebb alkotni.
-
Darth_Revan
veterán
Néztem meg pár videót a készített lényekről, de nekem mind olyan cuki, lányosnak tűnnek, mintha csak lányoknak készülne a játék
Nem lehet benne olyan lényt csinálni, ami:
-darkos hangulatú
-undorító
-nyálfröcsögő
-nagy fogakkal és karmokkal
-stb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Megcsináltam egy lényt. De akkor játszani nem lehet vele, csak ennyi egyelőre?
-
Brent
aktív tag
Tekintsétek meg kissé radikális művemet: [link]
Az élőlény stílusosan a "Félszemű" nevet kapta , nem nehéz kitalálni hogy miért , csak rákell nézni a képre !
Az élőlény szája kissé muris módon hátul a fara helyén található ! Az élőlényt nevezhettem volna "seggarc"-nak is de az kissé csúnya lenne ezért maradjunk a félszeműnél !
A háttérben láthatjátok a kis félszeműt ott játszik valahol a másik kettő is !
Persze többkülönböző félszemű is létezik , valamelyiknek hol hosszabb hol rövidebb a szeme ! Sőt akadnak normális kinézetűek is ahol minden testrész a helyén van

Ennyit szerettem volna mondani erről a csodálatos állatról !
-
Wolverine
félisten
Fenébe. Tegnap gyönyörűen elindult a Lénylabor, ma meg se nyikkant...
Reinstall, semmi; újra letöröltem, kipucoltam mindent, újratelepítés és még mindig semmi. (látszólag elindul, de amikor be kéne töltenie, egy fekete képernyő és egy pörgő kurzor után visszakapom a desktopot...) -
Vistaboy
veterán
Kijött a Spore: Lénylabor hivatalos demója.
A teljes játék lehetőségeinek 25%-át használhatjuk.
Spore Galactic Edition.
"# Ahogy az összes nagynevű játékból, a Spore-ból is várható különleges gyűjtői kiadás. Jelen esetben ez a Galactic Edition címet kapta, a tartalma pedig a következő lesz: Dombornyomott karton csomagolás
# A játék DVD-je
# 100 oldalas színes kézikönyv (a normál verzió 60 oldalas fekete-fehér kézikönyvet tartalmaz)
# 120 oldalas keményfedeles artwork könyv
# Hogyan készült DVD - 20 perces video
# Nat Geo "Human Toolkit" video - 22 perc
# Poszter
A Spore Galactic Edition áráról és hazai elérhetőségéről sajnos egyelőre nincs információnk."
Forrás: PC Dome. -
Eagle16
addikt
Az első

Már ez a lénylabor is nagyon tetszik, mi lesz még itt a teljes játékkal?

-
Eagle16
addikt
-
fpeter07
veterán
~30 hsz 2 év alatt, amúgy én csak most néztem hírt hogy milyen ez a játék

-
oilver1
tag
Jaja... Sajna úgy néz ki, a játék késni fog... de legalább baromi jó kis előzeteseket dobálnak ki

[link] -
mad1
veterán
darvin elmelet mese,de jateknak igen jo lesz.
-
Vico87
tag
Van hivatalos megjelenési dátum!!!!!!! Az EA egyik szóvivõje bejelentette, hogy 2008 szeptember 7. Reméljük, hogy nem csúszik tovább.
Hír a GS-en -
Vico87
tag
Egyébként szerintem a kisebbeknek készült játékok a legjobbak
komolyan! 
Nagyon várom a Spore-t, szerintem olyan lesz, mint a Civilization ötvözve egy kis Populousszal, meg genetikai "izével". Remélem a fajok full custom megadhatók lesznek, és nem sablnok közül kell választani. -
Vistaboy
veterán
-
fabika
tag
Jó lesz, csak attól tartok, hogy az egyszerűség a játékmenet rovására megy és tök komolytalan lesz. Sajnos erre sok esélyt látok, táhát hogy a 10 év körülieknek fog nagyon tetszeni.

-
Volken
tag
vaaaa mar erzem milyen idiota mutansokat fogok csinalni XD
-
Hannibál
csendes tag
Azta mekkora lessz a galaxis....Elismerésem

-
Anathol
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Igen nekem is nagyon tetszik a játék csak sajnos nagyon sokára fog kijönni! Az egyik honlap szerint 2006 ppnzügyi év zárása elött nem ami 2007 március tehát legkorábban 2007 áprilisban lehet belőle valami, de olvastam 2007 őszéről is!

-
Anathol
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Megnézem! Addigis néhány kép a játékból:
[link] -
Anathol
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Én nem erre a videóra gondoltam! Már nem emlékszem pontosan, hogy melyik ujság mellékletben láttam de volt rendes játék bemutatós video! Talán az E3-kor csinálták! Majd otthon megnézem!
-
Kepi p4 630
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Mégegyszerübb: Spore hivatalos weboldalán meg lehet tekinteni a videót!
((( [link] )))
[Szerkesztve] -
Kepi p4 630
tag
Úgy tűnik ez a link folyamatosan változik! Visszamentek a pc dome főoldalára és ott keresőbe beírva meg fogjátok találni!

-
Kepi p4 630
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Közben megváltozott a link ime az újabb: [link]

-
Kepi p4 630
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Megtaláltam!
Na akkor íme egy kis bemutató a játékból: [link] -
Anathol
tag
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Szia!
Engem érdekel a játék csak sajnos még sokára jön ki! Érdekes ötlet egy egysejtűtől felépíteni akár az univerzumot meghódító fajt! Láttam egy videót róla én nagyon tetszett! Ha könnyű lesz az kezelése akkor szerintem igen népszerű lesz! -
Kepi p4 630
tag
Oké! Hát ha senkit nem érdekel a játék akkor majd én kivesézem magammal!

Nos! Megjelenése valamikor 2007 elejére várható! Szóval rengeteg víz folyik még addig le Dunán!
Oké! Bevallom! Lehet picit hamar nyitottam topicot de azért biztos vannak érdekes hírek a játékkal kapcsolatban! 
[Szerkesztve] -
Kepi p4 630
tag
Hatalmas érdklődésre való tekintettel íme egy kép a játékból!

![[kép] [kép]](http://www.spore.com/images/screens/screen_2.jpg)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elrontaná a játékélményt, ha azon kellene filóznod, hogy hogy védd meg magad a támadóktól.
emellé még majd ha megveszed a mostani lénylabort, akkor azt majd a teljes játéknál levonják az árból..ha azt is megveszed! na ez a fair.play...nem akarnak lehuzni az EA srácok minket
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Oké! Bevallom! Lehet picit hamar nyitottam topicot de azért biztos vannak érdekes hírek a játékkal kapcsolatban!