- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Aktív témák
-
Deadexpert
tag
Silent Breeze II-ről most olvastam valamelyik topicban, hogy a 3T-be érkezet jó pár darab, de nagyon kelendő. Érdemes telefonon érdeklődni.
Én kb. egy hónapja vettem a Magicomp-ban 5000 valahányszáz forintért.
Gödöllő nekem nincs közel, ezért felszerelésben nem igazán tudok segíteni. -
andorpapa
őstag
Topic címe módosítva: a ventilátor 1 L betűvel helyes, nem kettővel.
Ha jól értem, a problémád az, hogy nem akarod levenni a SuperRock-ot a prociról, és egyszerűbbnek tűnik egy másik venti felhelyezése. Hidd el, nem lesz könnyű dolgod. Tényleg jobb, ha veszel egy másik coolert, például egy Spire WhisperRock III-at vagy FalconRock II-t, de ha több zsozsód van, akkor egy GlacialTech Silent Breeze II-re is benevezhetsz. Ezek mind nagyon halk és erős hűtők, és ha csak a felszerelési nehézség rettent vissza a komplett coolercserétől, akkor kérj segítséget, talán a PH!-n is akad olyan arc, aki önzetlenül elvégzi ezt neked, feltéve ha nem az ország legeldugottabb falujában élsz.
Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest