- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Deadexpert
tag
Silent Breeze II-ről most olvastam valamelyik topicban, hogy a 3T-be érkezet jó pár darab, de nagyon kelendő. Érdemes telefonon érdeklődni.
Én kb. egy hónapja vettem a Magicomp-ban 5000 valahányszáz forintért.
Gödöllő nekem nincs közel, ezért felszerelésben nem igazán tudok segíteni. -
Wolskin
csendes tag
Hááát... lebuktam. Tényleg a szereléstől való procedúra rettentett vissza...
Szóval akkor a csak venti csere nem járható út? 7cm-esben nincsen valami halk, amit külön lehetne venni?
A Silent Breeze-t itt is sokan dicsérik, olvastam. Hol kapható mennyiért? És tényleg annyival jobb?
Amúgy köszönöm a bíztató szavakat, lehet, hogy tényleg segítséget fogok kérni a szereléshez. Annyi rémtörténetet hallottam az AMDvs.hűtő ügyről! Vonzáskörzet: BP-Gödöllő.
(A Word elismeri a ventillátort egy ''L''-el is. Akkor mi az a ventilátor?) -
Deadexpert
tag
Ja ja...biztos lesz aki segít, de ha a silent breeze II-t választod, azt még felszerelni is könnyebb.
-
andorpapa
őstag
Topic címe módosítva: a ventilátor 1 L betűvel helyes, nem kettővel.
Ha jól értem, a problémád az, hogy nem akarod levenni a SuperRock-ot a prociról, és egyszerűbbnek tűnik egy másik venti felhelyezése. Hidd el, nem lesz könnyű dolgod. Tényleg jobb, ha veszel egy másik coolert, például egy Spire WhisperRock III-at vagy FalconRock II-t, de ha több zsozsód van, akkor egy GlacialTech Silent Breeze II-re is benevezhetsz. Ezek mind nagyon halk és erős hűtők, és ha csak a felszerelési nehézség rettent vissza a komplett coolercserétől, akkor kérj segítséget, talán a PH!-n is akad olyan arc, aki önzetlenül elvégzi ezt neked, feltéve ha nem az ország legeldugottabb falujában élsz. -
ToBeY
nagyúr
hello vegyél valami Igloo hűtőt azok elég halkak és a hűtés teljesítményük is jó.
-
Wolskin
csendes tag
Sziasztok! Egy Spire super rock hűtó van a gépemben (A7V8X, 1900+) és iszonyú hangos (32dB). Ha veszek egy Whisper Rockot, annak a ventillátorát át tudom csavarozni a régi bordára? Hogy az ne kelljen megbojgatni?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest