Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Satariaaa

tag

Sziasztok!

Az elmúlt hetekben ugrottam fejest a Spintires világában. Eddig mindenre rájöttem, ám a mostani feladatomnál elakadtam! Leszedegettem modokat a játékhoz, jó nagy káosz is lett belőle, ám a minap úgy döntöttem, hogy csinálok magamnak egy rendes, tisztességes "jármű-packet". A működő járművekből kidobáltam, ami nem kell (voltak például, számomra, gusztustalan wheelsetek, értelmetlen felépítmények, stb), megírtam magyar nyelven, ami nem volt magyar, hogy rendesen megjelenjen (extra felépítmények, kiegészítők), valamint elkezdtem kijavítani a hibákat. Nah itt az utolsónál akadtam el, szám szerint három dologban. Túlélhető mindegyik, de mint mondtam, szeretnék egy rendes teherautó csomagot és ilyet nem hagynék benne!
    Az első probléma forrás az M35A2 teher.
    Mikor berakom egy játékba, akkor a képen látható módon kezd:

Látjátok a futóművet? Ül a cucc, mint valami street tuning verda.
    Ha rányomok, akkor meg, mint a gumilabda, felpattan. Az esetek 80%-ban persze fejjel lefelé landol.

Ezt esetleg lehet valahogy orvosolni? Valami kis módosítás kellene neki az egyik fájlban, ebben biztos vagyok és semmi baja nem lenne, csak nem tudom melyikben kellene turkálni. Természetesen utánajártam és egy mukkot nem írnak róla sehol. Megéri vele szarakodni, mert egy baromi jó autó, nekem nagyon bejön.
    A hangjával is van egy kis baj, mindössze az indítási hang, mintha rövid lenne a kelleténél. Ezt is orvosoltam és csináltam neki egy bitang jó hangot. Felülírtam az eredetit, akkor meg semmi hang nincs. Ennek utánanéztem, elvileg csak így kell eljárni, de persze ott működik, itt nem... Szóval arra is kellene valami okosság. A többi hibáját és a nyelvi fordítást megcsináltam. Kövi...

A második baj már tényleg nyűansz. A frankó kis kék Krazom így kezd:

A levegőben. Ha rányomok gond nélkül lepottyan, de igen idiótán fest a dolog, ezt is javítanám, ha lehet.

És így ennyi lenne a nyomorom. Minden más hibát kijavítottam már, még a menüben is rendesen írja a kocsik neveit, nem ilyen ákom bákom témában. Az összes jármű esetében kipróbáltam más verziókat is. Vagy ugyan ilyen, vagy el sem indul (inkább az utóbbi, tehát ez nem opció).

Apropó menü. Nah ott is van egy picur zűr. A kocsik képe fekete, ám ha ráviszem a kurzort, azonnal látható. Szívem szerint ezt is javítanám, rend a lelke mindennek.

Ötletek ezen hibák orvosolására? Mindennek próbáltam utánanézni, de semmi infóra nem leltem, illetve, amire igen, azt már kipróbáltam, ezért gondoltam, hogy írok ide, hátha valaki jobban benne van a buliban! :)
    Előre is nagyon köszönöm nektek és jó Spintires kalandokat mindenkinek!
    Én most fogom elkezdeni (másodszorra) az Abandoned Mines pályát. :) Elleszek. Majd lövök képeket! :))

Új hozzászólás Aktív témák