Új hozzászólás Aktív témák

• róland

veterán

A négy szél Wind lelőhelye Wind külön küldetéséhez:

The Refuge
    The Gostwatch
    Alluvyan
    Winterlight Peak

Caine mellékküldetésénél a 3 ítélet szerint az alábbiakat kapod:

1.) Ainur (4 kiegészítő információt kapsz az ítélet meghozatalához):

Sephis szerint: gyilkos
    Undergant szerint: gyilkos
    Cardogan szerint: Winterstone-ék voltak szörnyetegek
    Law book alapján: szerencsétlen embert állat módjára tartották
    +600XP
    (Véleményem szerint őt fel kell menteni).

Ha felmented, ha nem megkapod az alábbiakat:
    +900 XP
    Ainur's Prayer Circlet
    Hunter of the Abyss: 2H (Two handed); lv (required level): 16; HP (health Points): 433; M (Mana): 288; Dam(age): 248-994 in every 2,1 seconds; Hit probability: 15% on Health Theft; Life Thief: 15%-a az okozott sebzésnek a te életpontjaidhoz adódik.

Továbbá egy véletlenszerű fegyvert.

2.) Ironbelly (7 kiegészítő információ):

Laudinia: van egy beteg felesége
    Law book: nincs róla bejegyzés, de pár kereskedőt (Jorge, laudinia, Odger) megbüntettek méltánytalan eljárásért
    Family book: semmi érdemleges információ
    Cardogan: szerinte kapzsi
    Undergant: nincs érdemi/új információ
    Sephis: jótevő, bőkezű adakozó
    Priest book: marrow decay (csontvelő pusztulás?) gyógymódjához rengeteg támogatást adott

+ információ Caine-tól: azt a bizonyos szerződést, amit meg kell ítélned most, még a felesége betegsége előtt kötötte.
    +300XP

(szerintem ő elítélhető)

Amit kapsz, bármit teszel:
    +800XP
    Amulet
    Executioner of the Abyss: 2H; lv: 19; HP: 505; M: 337; Dam: 299-1159/2,1s Hitprob: 15% Health Theft (420 dam); Life Thief 15%
    Továbbá egy véletlenszerű fegyver

3.) Una (9 kiegészítő információ):

Priest's book: sweet wine abuse (szegény nő, kicsit részeges)
    Sephis: bár sokat imádkozik, nem követi a tanítást, mert lenézi embertársait
    Alyre: egyszerű személyiség; nem boszorkány, bár kegyetlen
    Town book: volt férje Leorick elköltözött, mert Una pokollá tette az életét
    Undergant: démonokkal táncolt, a Vörös istent követi, bár saját szemével ezt nem látta
    Cardogan: gonosz
    Family book: Laudinia az ő boszorkányságra hivatkozott tönkrement házasságában, de ez nem nyert bizonyítást
    Laudinia: válásáért Una-t okolja
    Law book: Una apját a Circle mágusok megtisztították a démoni befolyástól, de ebbe belehalt

+ Caine: Una apja kötötte a most elbírálandó szerződést, de a démonok kíűzésekor meghalt és az az alvilág törvényei szerint átszállt Una-ra

(Szóval apja helyett ekllene szegény borkedvelő nőnek bűnhődnie. Szerintem felmenthető.)
    +300XP
    Becserkészéshez még szükséges 3 aranyért egy üveg édes bort (sweet wine) vásárolni.

Amit kapsz:
    +800XP
    Una's Prayer Robe
    Judge of the Abyss: 2H; lv: 21; HP: 577; M: 382; Dam: 331-1325/2,1s Hitprob: 15% Health Theft (480 dam); Life Thief 15%
    továbbá egy véletlenszerű fegyver

Az ítéletek meghozatala után Caine megszerzi a ''Manhunter'' képességet. Te reklamálsz, hogy ő kapta a jutalmakat, míg Te csak értéktelen dolgokat. Erre ő azt mondja, hogy vess egy pillantást azokra az értéktelen dolgokra, mert azok ''magukban hordozzák az ítéleteid''. Így Ainur's Prayer Circlet-je, Ironbelly Amulet-je és Una Prayer Robe-ja átalakul az ítéleteidnek megfelelő vértezetté.

Szereztél újabb 400 XP-t.

Én megkegyelmeztem Ironbelly-nek és Una-nak, de elkárhozott Ainur (sajnáltam szegény ördögöt, de nem akartam újra kezdeni az egészet). Így az alábbi szetet szereztem meg:

Armor of Just: lv: 24; req. skills: Heavy Armor/Heavy Shaikan Combat Arts; Arm: 135; HP: 1949; M: 1304; Recovery: 100% Life regeneration; +10% projectile resistance

Seal of Just: lv:24; HP: 810; M: 810; Strength: +20% melee damage; Precision: +20% ranged combat damage

Helmet of Just: lv: 24; rs: Heavy Armor/Heavy Shaikan CA; Arm: 68; HP: 1305; M: 871; Armor Breaker: attacks ignores 12% of the enemy's armor; Famous: raises enemy's agression by 100%

Set bonus: ezt meg kell néznem újra.

Új hozzászólás Aktív témák