- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
A négy szél Wind lelőhelye Wind külön küldetéséhez:
The Refuge
The Gostwatch
Alluvyan
Winterlight Peak
Caine mellékküldetésénél a 3 ítélet szerint az alábbiakat kapod:
1.) Ainur (4 kiegészítő információt kapsz az ítélet meghozatalához):
Sephis szerint: gyilkos
Undergant szerint: gyilkos
Cardogan szerint: Winterstone-ék voltak szörnyetegek
Law book alapján: szerencsétlen embert állat módjára tartották
+600XP
(Véleményem szerint őt fel kell menteni).
Ha felmented, ha nem megkapod az alábbiakat:
+900 XP
Ainur's Prayer Circlet
Hunter of the Abyss: 2H (Two handed); lv (required level): 16; HP (health Points): 433; M (Mana): 288; Dam(age): 248-994 in every 2,1 seconds; Hit probability: 15% on Health Theft; Life Thief: 15%-a az okozott sebzésnek a te életpontjaidhoz adódik.
Továbbá egy véletlenszerű fegyvert.
2.) Ironbelly (7 kiegészítő információ):
Laudinia: van egy beteg felesége
Law book: nincs róla bejegyzés, de pár kereskedőt (Jorge, laudinia, Odger) megbüntettek méltánytalan eljárásért
Family book: semmi érdemleges információ
Cardogan: szerinte kapzsi
Undergant: nincs érdemi/új információ
Sephis: jótevő, bőkezű adakozó
Priest book: marrow decay (csontvelő pusztulás?) gyógymódjához rengeteg támogatást adott
+ információ Caine-tól: azt a bizonyos szerződést, amit meg kell ítélned most, még a felesége betegsége előtt kötötte.
+300XP
(szerintem ő elítélhető)
Amit kapsz, bármit teszel:
+800XP
Amulet
Executioner of the Abyss: 2H; lv: 19; HP: 505; M: 337; Dam: 299-1159/2,1s Hitprob: 15% Health Theft (420 dam); Life Thief 15%
Továbbá egy véletlenszerű fegyver
3.) Una (9 kiegészítő információ):
Priest's book: sweet wine abuse (szegény nő, kicsit részeges)
Sephis: bár sokat imádkozik, nem követi a tanítást, mert lenézi embertársait
Alyre: egyszerű személyiség; nem boszorkány, bár kegyetlen
Town book: volt férje Leorick elköltözött, mert Una pokollá tette az életét
Undergant: démonokkal táncolt, a Vörös istent követi, bár saját szemével ezt nem látta
Cardogan: gonosz
Family book: Laudinia az ő boszorkányságra hivatkozott tönkrement házasságában, de ez nem nyert bizonyítást
Laudinia: válásáért Una-t okolja
Law book: Una apját a Circle mágusok megtisztították a démoni befolyástól, de ebbe belehalt
+ Caine: Una apja kötötte a most elbírálandó szerződést, de a démonok kíűzésekor meghalt és az az alvilág törvényei szerint átszállt Una-ra
(Szóval apja helyett ekllene szegény borkedvelő nőnek bűnhődnie. Szerintem felmenthető.)
+300XP
Becserkészéshez még szükséges 3 aranyért egy üveg édes bort (sweet wine) vásárolni.
Amit kapsz:
+800XP
Una's Prayer Robe
Judge of the Abyss: 2H; lv: 21; HP: 577; M: 382; Dam: 331-1325/2,1s Hitprob: 15% Health Theft (480 dam); Life Thief 15%
továbbá egy véletlenszerű fegyver
Az ítéletek meghozatala után Caine megszerzi a ''Manhunter'' képességet. Te reklamálsz, hogy ő kapta a jutalmakat, míg Te csak értéktelen dolgokat. Erre ő azt mondja, hogy vess egy pillantást azokra az értéktelen dolgokra, mert azok ''magukban hordozzák az ítéleteid''. Így Ainur's Prayer Circlet-je, Ironbelly Amulet-je és Una Prayer Robe-ja átalakul az ítéleteidnek megfelelő vértezetté.
Szereztél újabb 400 XP-t.
Én megkegyelmeztem Ironbelly-nek és Una-nak, de elkárhozott Ainur (sajnáltam szegény ördögöt, de nem akartam újra kezdeni az egészet). Így az alábbi szetet szereztem meg:
Armor of Just: lv: 24; req. skills: Heavy Armor/Heavy Shaikan Combat Arts; Arm: 135; HP: 1949; M: 1304; Recovery: 100% Life regeneration; +10% projectile resistance
Seal of Just: lv:24; HP: 810; M: 810; Strength: +20% melee damage; Precision: +20% ranged combat damage
Helmet of Just: lv: 24; rs: Heavy Armor/Heavy Shaikan CA; Arm: 68; HP: 1305; M: 871; Armor Breaker: attacks ignores 12% of the enemy's armor; Famous: raises enemy's agression by 100%
Set bonus: ezt meg kell néznem újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest