Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexus6
aktív tag
Sziasztok!
Hát nagyon szomorú vagyok. Az első részt, mindhárom kieggel végignyomtam. Az egyik kedvenc játékom lett. Megszereztem a 2. részt. Most már elég jól álltam és az Uram Gor pályára kellett volna lépnem. Azonban egy hibaüzenettel kidob a játék. Runtime error, és hogy hiba történ a mentés során. Megnéztem a régi mentéseimet is betölti, de tudok pályát továbblépni és a következő pályán nem tudok menteni, de teleportálni sem tudok.
Megnéztem a dokumentumok_mentések között, hogy a mentéseim rendben vannak, viszont a work könyvtárban van egy rpgdata nevű fájl, ami szerintem tárolja az előző (bejárt) pályákat és teljesített küldetéseket. És nekem egy 20 bájtos rpgdata fájlom van ott, gondolom az egyik mentés során rosszul írta felül, és így a régi mentéseim sem jók. A kérésem: valaki megnézné az eredeti rpgdata fájlt? Mentést nem kérek (bár gondoltam rá), inkább újra kezdem és minden órában másolom a save-ket...
Hát előre is köszönöm a segítséget. És még egy kérdés: az sg-n már kérdeztem, hogy magyarításról tud valaki?
Üdv:
spellnexus6
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest