Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
hali!
Most vagyok azon a pályán ahol a bazinagy összecsapás van
, vagy a the nedle azthiszem, na szóval itt nagy nehezen kiirtottam a környező ellenséges bázisokat és nyugalomban hagytam az egyik tábornokot,hogy tápoljon engem és a másikat ,hogy támadja a főkaput, ez rendben van igy, csináltam egy nagy sereget ,titánnal meg mindennel ami szem szájnak ingere
de ezzel sincs semmi esélyem betörni a kapukon, megtaláltam a mellékjáratot de ott csak a hőseim és 2-3madár(ennyi van most) tud átmenni, és ezel a pár emberrel esélyem nincs betörni oda, nincs valami 5letetek hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy a the nedle azthiszem, na szóval itt nagy nehezen kiirtottam a környező ellenséges bázisokat és nyugalomban hagytam az egyik tábornokot,hogy tápoljon engem és a másikat ,hogy támadja a főkaput, ez rendben van igy, csináltam egy nagy sereget ,titánnal meg mindennel ami szem szájnak ingere