Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android szakmai topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaeger
tag
Nos...Amennyire vártam a 2. részt, legalább akkora csalódást okozott. Az első rész mindhárom hadjáratát végigtoltam (többször is, más-más karakterekkel) - és imádtam...
Megfogalmaznám részletesen, miről is van szó, de már más hasonszőrű megtette előttem, úgyhogy most őt idézném.
''Először is szeretném megköszönni a jowoodnak hogy kiadta a spellforce-t. Bár volt néhány idegesítő hibája, de ezek eltörpültek egy igen jó játékmenet mellett.
Ezzel szemben a második rész határozottan lebutított verziója az elsőnek, ráadásul annak minden hibájával. Kérdem én, a játék nevében a kettes szám nem a fejlődésre akar utalni? Vagy második rókabőr? Esetleg spellforce light?
-az rpg részt szépen kivégezték, nincsenek már tulajdonságok, nem kell adott erőnek vagy bárminek lenni hogy skilleket fejlesszünk. A skillek is elég haloványak, vagy varázsolsz vagy ütsz, azokon belül is 2 választási lehetőség aztán kész. Kicsit vártam itt a változatosságot, esetleg belekeverek egy varázslatosztályt de nem, most ezt nem támogatjuk.
-varázslatokat nem lehet venni, nem lehet vásárolni erősebbet ua.-ból a fajtából, skillt fölveszed akkor tudsz adott fajtát. Pedig milyen jó móka volt 12-es szintű spelleket találni.
-Ezért a játszható hősök is egymás klónjai, lehet tudni ő most az ütős a másik meg a villámlós. Fejleszteni nem lehet őket mert automatán elköltik a pontjaikat még kikapcsolva is, egyedül pár másodlagos pontot tudnuk elkölteni, aminek ismét sok értelme nincs mert heavy arms mellé nyílván light arms-ot veszek föl, varázslóknál értelemszerűen a másik magic ág. Hybridek nem tudom később mennyire lennének életképessek, gyanítom kevéssé.
Resistek/különböző sebességek sincsenek egy karakterlapon föltüntetve, viszont ha ráviszem a kurzort az adott hősre mutatja mit kapunk a tárgyakból. Ez inkább kozmetikai de ismét az első rész jobban tetszett.
-egységek útkeresése döbbenetes, elállják egymás útvonalát és nem mozdulnak el, szóval kis ösvényeken a gyors távolsági egységek beállnak és a harcosok nem tudnak odaférni az enemy-hez.
-xp-t nem kapunk minden gyilkolásért, csak questekért meg boss lényekért. Már nincs xp halmozás a lair-ek mellé lehelyezett tornyokkal. Ez akár pozitívum is lehetne, de ha valakinek nincs önkontrollja az úgyis csal, kicsit így nem érzem a hős fejlődését minden túlélt csata után.
-épületekbe már nem kellenek emberek, teljesen általánosak lettek.
-ami minden stratégiában föledegesít az egységek klónozása. 30 harcos az bizony 30 db. tökéletesen egyforma modell. Ha csak 3 textúrát rendelnének adott modellcsoportokhoz annyival megdobná a hangulatot. Ha ez sikerült a W40k: Dawn of War-ban itt miért nem megy?
-talán mondanom sem kell a szinkron minősége biztos mindenkinek piszkálja a fülét. Nagyon gyenge.
-mindenkinek ugyanaz a 3 alapanyag és nincsenek külön factionok? Ne má, nem volt lóvé még pár épület berakására?
-kihalt világ, nagyon statikus, fákat már nem lehet kivágni, vadak nincsenek vadászni sem kell, gyér
-miért nincs még mindig időgyorsítás? visszamászkálni innen oda questek miatt vagy mert valamit kihagytam annyira idegesít. Felemás megoldás a sűrű journey pontok elhelyezése
-stb. elment a kedvem a további sorolgatástól
Szóval sikerült egy jó progit tönkretenni, kaptunk egy minden egyéniséget nélkülöző stratégiát. Nagyon szomorú és állítólag ezek azért ilyenek mert a rajongók kérték a változásokat. Ha tényleg így van csak nevetni lehet.''
Annyit még hozzátennék, hogy - míg az első részt többször is végigjátszottam - ennek nem sikerült eljutnom a végéig: egy idő után annyira elhatalmasodott rajtam a csalódottság, hogy nyomtam egy uninstallt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest