Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
De ha 50-es lenne az elérhető szint, akkor sejtetni engedné, hogy a küldetés játék nem lesz rövid. Kérdés, van-e ilyen szerencsénk? Esetleg az lesz, ami most fogalmazódott meg bennem:
Ha jól emlékszem, az első részben is anno az első küldetés lemez szintén a nulláról indított a szépreményű játékos. Csupán a másodikban lehetett a kettő közül választani, melyikkel is folytatjuk tovább. -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Én hátulról gyengítettem le őket, amennyire csak lehetett. A pálya jobb alsó részén egy tárnán keresztül át lehet jutni a hátukba, ha minden igaz. Átmész az avataroddal, viszed magaddal - odaidézed - a többi hőst (bár én ezt balga módon akkor még nem csináltam) és írtást rendezel.

-
Vigneau
félisten
Legtöbbször elég. De volt már rá példa, hogy amint támadott, egyből kiszúrták és meghalt szegény. Olykor a tömeges támadás esetében hiába vontam el a figyelmet róluk, balga módon nekiállnak verekedni. Ez egyben a vesztük is okozza. Nincs idő rá, hogy kimenekítsük őket a harcból...
-
Vigneau
félisten
Azt tudom, tapasztaltam. De ha időben felélesztem, akkor nincs olyan korlát, hogy mennyiszer éleszthető fel. Vagy igen?
A kardról sajnos lövésem sincs, hogy mikor szedhettem fel. De Dragh'Lur-ra, vagy Shal-ra tippelek. Lévén, nagyon nekromanta beütésű a fegyver és eléggé újkeletü nálam. -
Vigneau
félisten
Azt tök egyedül csináltam meg... Vért is izzadtam vele. Mint itt is.

Számít amúgy bármit is, ha feltámasztgatom a halott hőseim a játék kimenetelét illetően? Bár Shal-ban is fel kellett őket támasztanom, mivel Sorvina megölte őket. Ezen a pályán meg a lenyás feltámasztást alkalmaztam. -
-
Vigneau
félisten
No, azt hiszem, Crystal Wastes-ben megállt nálam a tudomány. A jég és tűz elementálos részen már túlvagyok, bár mindkét helyen egyszer újra kellett magam éleszteni. De most, hogy a portál közelébe jutottam, elég nehéz dolgokkal kerültem szembe. Egyedül nem megy a dolog, ahogy elnézem...
Hogy lehetne a többi hősöm is feljuttatni ezekre a pontokra? Mert gyalogszerrel nem tudnak feljutni...
-
Vigneau
félisten
Nekem is elsőre meglett minden. A sivatagos pályán pedig megtaláltam a fejsze fejét is. Most értem át a soron következő pályára.
A sivatagban még egy dolog volt érdekes, a pókok eltüntetése. A 6 feláldozásra váró egyénre csak egy személy volt még veszélyes, a titánom... Még jó, hogy időben észrevettem és nem mentettem rá. Amikor ugyanis belekeveredik mindenki a csetepatéba, akkor a ''lelkem'' sérülést okoz a nagy kardjával az áldozatnak szánt emberkéknek is. Idővel pedig elhaláloznak szegénykék. Először az utolsó 2 pókrejtekhez már nem is jutott áldozatnak való...
Másodszorra már sikerült a pókírtás. -
Vigneau
félisten
Szinte koppra úgy csináltam mindent, ahogy írtad - megkerestem a szobor szemeit -, csak még korábban. Építkezni csak utána kezdtem, addig mindent a hősökkel rendeztem, a munkásokat meg elrejtettem.
A két fej már megvan. A fő avatarral öltem meg a teleportos orkot. Először kinyírtam a lángfickókat, aztán gyorsan lezúztam a tűzserlegeket. Majd nekiestem az orknak. Halálával a tűzmukiknak is annyi lett.
Most ott tartok, hogy az észak-nyugati tábort már eltiportam, ezután a figyelmem a másik táborra fordítom. Közben a táborom védelmét az idézett orkokból valósítottam meg.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Furcsa, pedig nekem megy. De nem volt mindegy, melyik fájlt próbálja az ember bemountolni. Ne add fel, próbálkozz. Ha a közkézen forgó verzió van meg Neked is - a DVD-s -, akkor mennie kell.
Én kiraktam az egész gamét a vinyóra, majd a Daemon Tools-al meghívtam a fájlt és már ment a játék. Persze, azért sírt még a DirectX9.0c-ért, de a felrakása után minden ment szépen.
[Szerkesztve] -
Vigneau
félisten
Tegnap sikeresen bevégeztem a Needle pályát. Közben voltam picit otthon is, aztán folytattam az utam tovább.
-
Vigneau
félisten
Most léptem át a Needle pályára. Az első hullámot simán túléltem, de a második... Kezdhetem újra a pályát és kisebb körön kell erősebb védelmi vonalat kiépítenem.
-
Vigneau
félisten
Dun Mora-n túl vagyok - nem is volt annyira vészes -, most pedig tovább erősítem Westguard-ot. Aztán menni kell a csatába.
-
Vigneau
félisten
És merről várhatóak majd a király csapatainak támadása? Nyugatról, a két jelenleg még lezárt járat felől? A kút pedig az, amely a város feletti hegy tetején álló vár mellett van? Már csak az elf néni lakhelyét kell megtalálnom. Miért fontosak ezek annyira? Apropó, a kitermelt javak ''kötelező'' felhasználása minden pályára érvényes? Sokra közülük vissza fogunk térni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)