- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeck
aktív tag
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
Szerintem sokkal egyszerűbb kikönyörögni a boltban egy próba power point prezentálást, mint furmányos módon szimulálni a noti képességeit
-
cskamacska
addikt
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
Éérdekes igény.
Szerintem ezt nem nagyon lehet megoldani, hogy pont annyit lassíts a gyorsabb asztali gépeden, hogy pont ugyan olyan gyors legyen, mint a lassabb noti.
-
Narancs
őstag
válasz
dr. rozmark #14 üzenetére
Inkább mond meg milyen lesz a notid VGA-ja, kicsit könnyebb lenne kideríteni fog-e szaggatni az a PowerPoint...
-
csongi
veterán
válasz
dr. rozmark #14 üzenetére
ez is lehet a gond forrása . Ahogy Rover623 az 5 hsz-ben utalt rá.''Ugye a processzor és RAM eltérésekről sem feledkeztél meg...?''
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
rivatuner tud valamit emulálni..., de hogy mit csinál szt nem tudom, azt tudom, hogy meg lehet csinálni bios-frissítés nélkül, hogy a nonultrát az everest ultrának lássa...
-
Rover623
félisten
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
3 lehetőség van:
1. a notebook VGA-ja jobb (erősebb/gyorsabb) mint a 9500Pro-d...ebben az esetben a fizika jelenlegi állása szerint nem tudod ''emulálni'' az asztali kariddal a noti VGA-jának ''viselkedését''...ha mégis sikerül, ne áruld el senkinek, előbb szólj nekem, megveszem a know-how-t...nagy pénzeket fogunk szakítani...
2. a két VGA megegyezik...ekkor az emuláció egyszerű: futtasd a teszteket az asztali gépeden...vagy elég ha emlékezel rájuk....
3. a notebook VGA-ja gyengébb mint a 9500Pro...ez esetben is egyszerű a dolog: hagyni kell a p*csába a notit...2006-ban már nem szabad ennél gyengébb VGA-val gépet venni...
P.S.:
Ugye a processzor és RAM eltérésekről sem feledkeztél meg...? -
EQMontoya
veterán
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
integrált grafikus cumókat felejtsd el, ha word-nél komolyabb dologra akarod használni... nekem volt 32megás s3g kártyám, 2003as laptopban, a nfs proche unleashed nem futott rajta, a red alert 2 sok unit esetén beszaggatott
no comment...
-
Silencer83
addikt
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
omg miket akarsz,esetleg pipe-okat letiltani
nem hinnem, max orajeleket csokkentesz bizonyos szintig. de a GPU kepessegeit nem hiszem h tudod ''butitani''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest