- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Háát nemtom.. 99-ben jó magasan voltak az SDRAM árak, illetve tipikus az volt, hogy 4-8-16 mega memóriát használtak az integrált kártyák. Alacsony kategóriás i810-es lapra 32 megányi drága külső memóriát raktak volna? Mármit ahelyett hogy a renszermemórából foglalta volna le a maga kis 8-16 mega területét? Csak a memória kb 50%-al megdobta volna a lap árát.
No meg mire fel a sok memória, az i740 98-ban sem volt egy gémer álom(bár leginkább csak 8 megás változatban árulták), 32 megával meg nem is nagyon tudott volna mit kezdeni.
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
Na ezt az első dolgom volt off-ba tenni, csak hogy elkikolhass fölötte...
Tudom, hogy radeonja van, de ez a progi, aminek a használatárol azért van némi fogalmam, mind ati-hoz, mint pedig nvidiá-hoz jo, pl ezzel lehet a legegyszerubben megcsinálni az ati9500@9700 moddot, és van még egy csomo funkciója, és tudom, hogy van benne egy ilyen funkció, és az értelmét nem értem, mint ahhogy az egész topicnak nem, csak egy tanácsot adam neki, hogy nézze meg ezzel. Egyébként valószínűleg egy 2006-os noti nem fog belehalni egy PowerPoint prezentációba.
Az más kérdés, hogy pontosan tudtad, hogy miről beszélek, és belémkötöttél, de mindegy...
De én szurkolok Neked! Hátha jön még valaki, akibe beleköthetsz! Nehogy unatkozz TV nélkül!
ja és játszunk ki mit tud ot? 7800-bol sincs ultr..., meg geforce256-bol sem..., ju de jo...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mesterséges intelligencia topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest