- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Na ezt az első dolgom volt off-ba tenni, csak hogy elkikolhass fölötte...
Tudom, hogy radeonja van, de ez a progi, aminek a használatárol azért van némi fogalmam, mind ati-hoz, mint pedig nvidiá-hoz jo, pl ezzel lehet a legegyszerubben megcsinálni az ati9500@9700 moddot, és van még egy csomo funkciója, és tudom, hogy van benne egy ilyen funkció, és az értelmét nem értem, mint ahhogy az egész topicnak nem, csak egy tanácsot adam neki, hogy nézze meg ezzel. Egyébként valószínűleg egy 2006-os noti nem fog belehalni egy PowerPoint prezentációba.
Az más kérdés, hogy pontosan tudtad, hogy miről beszélek, és belémkötöttél, de mindegy...
De én szurkolok Neked! Hátha jön még valaki, akibe beleköthetsz! Nehogy unatkozz TV nélkül!
ja és játszunk ki mit tud ot? 7800-bol sincs ultr..., meg geforce256-bol sem..., ju de jo...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
dr. rozmark #1 üzenetére
rivatuner tud valamit emulálni..., de hogy mit csinál szt nem tudom, azt tudom, hogy meg lehet csinálni bios-frissítés nélkül, hogy a nonultrát az everest ultrának lássa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest