Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haromegesz14

aktív tag

válasz AS #8 üzenetére

Ha nagyon lebontom, akkor befejezésnél 3 opció van, majd az egyik választást követően újabb 2 lehetőségünk van dönteni a végkimenetelről. Bár az első háromból egyik nem tudtam kipróbálni, már vissza se tudom tölteni azt a helyzetet.

Végére egy nagy "mostakkormivan" jutott részemről, neki kell esni megint. :P

• haromegesz14

aktív tag

Bár még nem játszottam vele eleget, továbbá a jelenlegi játékállománnyal sem vagyok teljesen képbe így nem igazán tudom mihez viszonyítani ..., de tetszik a játék!

A mellettünk harcoló egységek nem mondhatóak butáknak, ha a helyzet úgy adódik Őket küldöm a páncélozott gépágyús állások megsemmisítésére, velem ellenkezőleg rendszeresen bújnak fedezékbe, nem hiába dobom fel többször a talpam mint Ők! :DD [Rambo] mode nem igazán hatékony, fegyverarzenál nem túl nagy, de nem is kell bele talán nagyobb, csak bírd ammo-val etetni a csúzlikat. Kevéske közelharc, a még éppen életben lévő, földön fetrengő ellenségeget lehet execute-olni. Vannak különböző helyzetek, melyek kimeneteléről Mi magunk dönthetünk, valamelyest ezzel is befolyásolva a játék mentetét. Fegyverropogtatás közben hangulatos muzsikák szólalnak meg, amiknek köszönhetően belefeledkezik az ember, hogy kifogyott a munícióból :D Ha jól vettem figyelembe, akkor a fejlövések pillanatába kapunk egy enyhe slow motion-t, ami szerintem hanyagolható lett volna, grafika egész jó. Vannak benne durvább jelenetek, nem hiába van a borítón a 18+! Sztori egészen követhető lenne, ha az ember nem skippelné az átkötő videókat, továbbá játék közben is érdemes figyelni a beszélgetésekre, mert van hogy jobb csendbe hangtompítóval/késsel egyesével kiiktatni az ellenfeleket, mint sem gránáttokkal dobálózni. Ugye még nem toltam végig, de másodjára is nekiesek a sztori miatt, amúgy se unja meg az ember elsőre.

Digital Trends 9-re értékelte a 10-es skálán!

Új hozzászólás Aktív témák