Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
Ha nagyon lebontom, akkor befejezésnél 3 opció van, majd az egyik választást követően újabb 2 lehetőségünk van dönteni a végkimenetelről. Bár az első háromból egyik nem tudtam kipróbálni, már vissza se tudom tölteni azt a helyzetet.
Végére egy nagy "mostakkormivan" jutott részemről, neki kell esni megint.
-
haromegesz14
aktív tag
Bár még nem játszottam vele eleget, továbbá a jelenlegi játékállománnyal sem vagyok teljesen képbe így nem igazán tudom mihez viszonyítani ..., de tetszik a játék!
A mellettünk harcoló egységek nem mondhatóak butáknak, ha a helyzet úgy adódik Őket küldöm a páncélozott gépágyús állások megsemmisítésére, velem ellenkezőleg rendszeresen bújnak fedezékbe, nem hiába dobom fel többször a talpam mint Ők!
[Rambo] mode nem igazán hatékony, fegyverarzenál nem túl nagy, de nem is kell bele talán nagyobb, csak bírd ammo-val etetni a csúzlikat. Kevéske közelharc, a még éppen életben lévő, földön fetrengő ellenségeget lehet execute-olni. Vannak különböző helyzetek, melyek kimeneteléről Mi magunk dönthetünk, valamelyest ezzel is befolyásolva a játék mentetét. Fegyverropogtatás közben hangulatos muzsikák szólalnak meg, amiknek köszönhetően belefeledkezik az ember, hogy kifogyott a munícióból
Ha jól vettem figyelembe, akkor a fejlövések pillanatába kapunk egy enyhe slow motion-t, ami szerintem hanyagolható lett volna, grafika egész jó. Vannak benne durvább jelenetek, nem hiába van a borítón a 18+! Sztori egészen követhető lenne, ha az ember nem skippelné az átkötő videókat, továbbá játék közben is érdemes figyelni a beszélgetésekre, mert van hogy jobb csendbe hangtompítóval/késsel egyesével kiiktatni az ellenfeleket, mint sem gránáttokkal dobálózni. Ugye még nem toltam végig, de másodjára is nekiesek a sztori miatt, amúgy se unja meg az ember elsőre.
Digital Trends 9-re értékelte a 10-es skálán!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged