- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
Játszik még ezzel valaki?
Láttam, hogy van benne multi, de valószínűleg már eléggé kihalt lehet.
Wiki-n olvastam, hogy nem valószínű, hogy lesz folytatása, ami sajnálatos. Én egy nagyon jó játéknak tartom, kiváló történettel.
-
mmdms
addikt
Aki eredetibe szeretné pofátlanul olcsón: [link] plusz még mellé a darkness2 meg a dukenukem forever 0,91 €-ért.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
GoZoL
senior tag
Elég olcsó itt és Steam-es!
-
BMWFan
senior tag
-
gyáliSanyi
őstag
http://site-video-web.com/tuto-tutorial-tutoriel/video/tY5J8hGBo1s/Spec-ops-The-Line-Resolution-problem-NOT-SUPPORTEDOUT-OF-RANGE.html
Vagy
Jobb klikk a parancsikonra -->Kompatibilítás-->futtatás 640x480 -
pc-eye
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A minap telepítettem fel a Spec Ops : The Line nevű játékot. Annyi probléma van vele hogy mikor elindítom a monitorom kiírja hogy out of range azaz nembír megjeleníteni ekkora felbontást. Na most erre van valami ötletetek? Mert semmit nemlátok csak egy fekete képet a monitorom üzenetével. Előre is köszi!
-
gyáliSanyi
őstag
Hát nekem a játék végén tisztára a Harcosok klubja film jutott az eszembe!
PC-n játszottam és a sok Gears of War után az irányítás kicsit furcsa volt. Még a játék végére se tudtam megszokni ezt a shift, space kiosztást. Meg hogy folyamatosan fut a játékos ha még nem is nyomom a space billenyűt.
Ettől eltekintve tetszett a játék, a végére már igazán pörgős lett! Mondjuk azt a 2-3 késsel futkárózó Rage-s katonát nem tudom miért tették bele, az egy kicsit furcsa volt.
Egy 80%-ot megérdemel a game! -
Neoteric
addikt
Csináltam egy kis gameplay videót azoknak, akik még nem próbálták ki.
Első rész van benne, közepes nehézségi fokozaton. -
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21 #9 üzenetére
Érdemes kipróbálni, minél többet játszol annál jobb lesz. Nem unalmas.
-
haromegesz14
aktív tag
Ha nagyon lebontom, akkor befejezésnél 3 opció van, majd az egyik választást követően újabb 2 lehetőségünk van dönteni a végkimenetelről. Bár az első háromból egyik nem tudtam kipróbálni, már vissza se tudom tölteni azt a helyzetet.
Végére egy nagy "mostakkormivan" jutott részemről, neki kell esni megint.
-
haromegesz14
aktív tag
Bár még nem játszottam vele eleget, továbbá a jelenlegi játékállománnyal sem vagyok teljesen képbe így nem igazán tudom mihez viszonyítani ..., de tetszik a játék!
A mellettünk harcoló egységek nem mondhatóak butáknak, ha a helyzet úgy adódik Őket küldöm a páncélozott gépágyús állások megsemmisítésére, velem ellenkezőleg rendszeresen bújnak fedezékbe, nem hiába dobom fel többször a talpam mint Ők!
[Rambo] mode nem igazán hatékony, fegyverarzenál nem túl nagy, de nem is kell bele talán nagyobb, csak bírd ammo-val etetni a csúzlikat. Kevéske közelharc, a még éppen életben lévő, földön fetrengő ellenségeget lehet execute-olni. Vannak különböző helyzetek, melyek kimeneteléről Mi magunk dönthetünk, valamelyest ezzel is befolyásolva a játék mentetét. Fegyverropogtatás közben hangulatos muzsikák szólalnak meg, amiknek köszönhetően belefeledkezik az ember, hogy kifogyott a munícióból
Ha jól vettem figyelembe, akkor a fejlövések pillanatába kapunk egy enyhe slow motion-t, ami szerintem hanyagolható lett volna, grafika egész jó. Vannak benne durvább jelenetek, nem hiába van a borítón a 18+! Sztori egészen követhető lenne, ha az ember nem skippelné az átkötő videókat, továbbá játék közben is érdemes figyelni a beszélgetésekre, mert van hogy jobb csendbe hangtompítóval/késsel egyesével kiiktatni az ellenfeleket, mint sem gránáttokkal dobálózni. Ugye még nem toltam végig, de másodjára is nekiesek a sztori miatt, amúgy se unja meg az ember elsőre.
Digital Trends 9-re értékelte a 10-es skálán!
-
nanorambo
őstag
Nah kijátszottam. Értek angolul, de valahogy nem sikerült száz százalékig felfogni, hogy mi is volt a végén. Valaki el tudná magyarázni?
Amúgy nagyon brutálisan jó a játék! KÖTELEZŐ
-
TommyX_
őstag
25$ az Amazon, most akcióban
-
AS
félisten
Demo nem volt jó de végleges játék szuper
Nem csak szebb. Nagyon szép pc-n amúgy.
Hanem a sztori és hangulat nem semmi és 3 fajta befejezés. Nem sablonos szar az már biztos)
Nálam az év meglepetése. -
Apone33
őstag
válasz
karakpecze21 #6 üzenetére
Sztem jó a game, első benyomásra nekem tetszett.
-
Воланд
titán
válasz
karakpecze21 #4 üzenetére
steam-en van demo. annyira nem nagy durranas a jatek, viszont a story-ra kivancsi vagyok, ugyhogy ha jo olcso lesz, akkor megveszem.
-
karakpecze21
senior tag
A gépigénye nem túl magas, kíváncsi leszek majd rá mennyire lesz igaz ez.
-
karakpecze21
senior tag
Kíváncsi leszek milyen a játék.Első ránézésre nem tűnik rossznak.
-
batman91
őstag
Mivel konkrétan nem találtam ilyen fórumtémát és a játék megjelenése is esedékes, ezért gondoltam nyitok egyet.
-
batman91
őstag
Gépigény:
Minimum:
Software: Steam Client
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2GHz / AMD Athlon 64 X2 Equivalent
Memory: 2 GB RAM
Hard Drive: 6 GB free
Video Memory: 256 MB
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GS/ ATI Radeon HD 2600XT
Sound Card: DirectX CompatibleAjánlott:
Software: Steam Client
Processor: 2.4 GHz Quad Core processor
Memory: 3 GB RAM
Hard Drive: 10 GB free
Video Memory: 512+ MB
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850
Sound Card: DirectX CompatibleHivatalos oldal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest