- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rascalyjo
tag
válasz
nagysandor88
üzenetére
Helló!!
Az a helyzet hogy vagy olyan lapot kellet volna venned amin mind a kétfalyta digitális kimenet megtalálható: van optikai vagy coax, ebből az első optikai van az alaplapodon( 3. oldal 6-os pont)
Vagy olyan erősítőt amin mind a kettő van. A te esetedben az erősítődön egy coax bemenet van és egy optikai kimenet.
Az alaplapokhoz szokta opcionálisan készíteni olyan paneleket amiket arra a bizonyos tüskesorra rá lehet csatlakoztatni amit említettél.De ilyen barkácsolásba ne menjél bele mert zárlatot okozhatsz és kampec a lapodnak.
Én azt tudom neked mondani hogy ezt a házimozis ketyerét add el és abból a pénzből vegyél egy normális házimozi erősítőt amin van optikai bemenet. Igaz kell szerezned hozzá hangfalakat de sokkal dinamikusabb lessz vele filmet nézni ill hallgatni.
Ha van még valami kérdésed tedd fel, otthon vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest