Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Hali rudi & devast
rudi: engem érdekelne ez a dolog! előre is thx (mail vagy a vganfo-t frissíted?)
devast: látom már te is nézegetted az mvktech-et, én le is töltöttem több mint 100 nv35 bios-t, de még nem néztem végig mindet, neked melyekről vannak tapasztalataid? neked is thx előre
Egyébként a NiBitor-t és a RaBiT-et már én is próbáltam, de még nem mélyültem el a témában, tapasztalatok?
Z10N
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Háth... jo nagy fórum van róla itt-ott nvnews-on meg guru3d-n? asszem... ott is irtak hogy mem idoziteseket buheraltak es jobban huzhato lett a mem es a teljesitmeny is nott, de en ilyenbe meg nem igazan folytam bele mivel tisztaban vagyok vele hogy az en kartyamon nem a mem a szuk keresztmetszet... 800-850-et siman megy... telleg vganfo-ra irjak rola?
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest