- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Puding próbája az evés
Én nemtom mennyi időre vettem de csak 2 okból cseréltem... illetve 1 okból... Jó volt nekem radeon 8500 is.. 1-2 éve volt nálam DE miután nekiálltam linuxozni megutálltam az ATI-t tehát új vga kellett és mindenképp nv. Gondoltam ha már veszek valamit az vagy gef4ti lesz vagy valami felsőkategóriás FX ''olcsón'' megláttam inno3d 5900xt-t és beleszerettem
Mentem aqua-ba megvettem és örültem minta majom a farkának hogy normális lesz a 2D sebessége
Röviden ennyi. win alatt is egészjó a kártya csak a hűtés egy talicska f*s... Mostmár normális hűtéssel árulják amikor én vettem 2004 aug közepe fele akkor még ilyen alapgagyival szerelték
-
devast
addikt
Háth... jo nagy fórum van róla itt-ott nvnews-on meg guru3d-n? asszem... ott is irtak hogy mem idoziteseket buheraltak es jobban huzhato lett a mem es a teljesitmeny is nott, de en ilyenbe meg nem igazan folytam bele mivel tisztaban vagyok vele hogy az en kartyamon nem a mem a szuk keresztmetszet... 800-850-et siman megy... telleg vganfo-ra irjak rola?
-
devast
addikt
Úgy látszik a levegőbe beszélek... itt senki nem olvassa amit én írok ? az FX5900xt nyák max 1.4V-ot tud adni a GPU-nak 3d módban és azt már alap biossal is megteszi. a másik típusú 5900nu és afölötti kártyák nyákja mind képesek 1.5V-ra , de a biosban 1.4V beállítva, egyedül az 5950ultra biosokban van beállítva 1.5V alapban. szal XT nyákon vgpu emelés csak hardveres úton lehetséges.
-
devast
addikt
Tévedsz
a legjobb oldal: Bővebben: link
Ha már itt tartunk... -
devast
addikt
Tól függ milyen elrendezésben vannak a ramok... szal ha 5900nu nyákos kártyád van akkor GPU-nak tudsz adni másik biossal 1.5V-ot is(1.4V default), de ha nem akkor teljesen felesleges új biost raknod. Szerintem. Megpróbálhatsz még relaxed modded 5950 bios-t rakni de ettől CSAK A RAM lesz jobban húzható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest