Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Puding próbája az evés
Én nemtom mennyi időre vettem de csak 2 okból cseréltem... illetve 1 okból... Jó volt nekem radeon 8500 is.. 1-2 éve volt nálam DE miután nekiálltam linuxozni megutálltam az ATI-t tehát új vga kellett és mindenképp nv. Gondoltam ha már veszek valamit az vagy gef4ti lesz vagy valami felsőkategóriás FX ''olcsón'' megláttam inno3d 5900xt-t és beleszerettem
Mentem aqua-ba megvettem és örültem minta majom a farkának hogy normális lesz a 2D sebessége
Röviden ennyi. win alatt is egészjó a kártya csak a hűtés egy talicska f*s... Mostmár normális hűtéssel árulják amikor én vettem 2004 aug közepe fele akkor még ilyen alapgagyival szerelték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest