- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
meglepo modon, annak ellenere, hogy WinXP+IE6 van a gepemen, soha semmilyen spyware nincs a gepemen, soha nem volt meg tarcsazoprogim, megcsak virust sem kapok
ez miert van? nalam bugos az IE? nem
csak tudom, hogy mire kell kattintani, ha a gep feldob egy ablakot, elolvasom mielott klattintok (es persze nem mindig a ''hatperszehogyiggen'' gombra kattintok), ha warez-oldalra megyek, kulonosen figyelek hol nyomkodom az egeret, es mit toltokle, hasznalok tuzfalat (es be is allitottam , mert ha a tuzfalnak megmondom, hogy bejohet a spy, akkor nem er semmit), es felraktam a service-pack-okat
popupblocker-rol nem tul jo a velemenyem, pl mert szivtam a fogam, amig anno rajottem, hogy a ZA beepitett popup-, es ad-blockere miatt szarakodik a PH (sztesett, es a tagok adatai nem jottek elo), s mindezeken felul, nem szeretem, hogy ha valaki mas donti el helyettem, mi nyilhat meg, es mi nem...
mellesleg aki alma, az barmilyen oprendszeren, barmilyen bongeszovel osszeszedi a spyware-t, meg a virus
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest