- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
törölt tag
konkrétan én Operát használok, de rokon elég analfabéta a szgéphez, és ő csak annyit mond, hogy eddig jó volt, most meg lassú.
Nem akarja megérteni, hogy a warez és külföldi sex oldalak teleb@sszák a rendszert.
Nálam az IE is jól megy, van egy jó tűzfalam, vírusírtóm, ennyi elég.
És szükséges hozzá olyan felhasználó, aki akarja, hogy rendben legyen, ne úgy álljon hozzá, majd az unokaöcsi megcsinálja!
A programok mind a legfrissebek, rendszer-visszaállítás kikapcsolva
AdAware nem találja, spybot igen, leírtja, de ha 10 perc után újra keresek, akkor megint ott van a cuccos. -
törölt tag
köszi a válaszokat, nem nekem kell konkrétan, vasárnap havernál nekiállok!
-
Dilikutya
félisten
nekem ilyenek amugy miért nincsenek... meg mindenféle IE-be beintegrálódó toolbar. kis odafigyeléssel a nagy részük eleve elkerülhető
-
Mike T.
tag
Akkor az én IE-m is bugos. Google toolbar, Mc Affe, és nem jön át semmi, csak ha én is akarom. A google popup blockert pedig rettentő 1szerü használni. De ha ennyire fényezitek a firefoxot, akkor tényleg megnézem már megemnek. Egyébként, ha a többi oprendszert is ennyien használnák, mint a win-t, akkor arra írnák ezt a sok popup-ot, meg vírust. De mivel sokkal kevesebben használják, ''nem éri'' meg annyira ezekre irogatni. Szerintem! Max ennyi a külömbség... :DDD
-
Szalma
őstag
válasz
VladimirR #22 üzenetére
(Mozilla 1.6 egy bálna. FireFox és Thuderbird apró. NS7 gyenge. Opera nem rossz, de idegesítően instabil. IE+OE bálna, lassú és túl sok a ''publikus'' LUKJA, amihez nincs javítás...
Örülök, hogy rászánod magad a próbára. 1-2 nap tesztelést megér. (IE-t ne dobd ki, mert van néhány IE ''hibát'' kihasználó trükkös oldal, ami nem megy vele. Kevesebb, mint <1%.))
Szeretettel:
Szalma
ui.: IE hiba: rosszul/részleteiben implementált css/html4 és JS problémák. -
kamikaze boci
őstag
CWshredder, de ez csak a CoolWebSearch spy ellen jó, az ő esetében nem segít.
Szintén Mozilla. De nem is kell mindent külön pakolászni, itt az 1.6 ( [L]http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/bongi/mozilla.php[/L]), abban minden benne van: levelező, irc kliens, böngésző, tanítható spam szűrő). Magyar. (myIE, egy régebbi Kerio 2.x is megteszi, de ne kínozd magad az MS cuccokkal)
Szerintem az a baj, hogy aki nem használta, nem hiszi el, hogy semmivel nem nehezebb a Mozillával/Operával netezni (sőt könnyebb). -
Szalma
őstag
válasz
VladimirR #18 üzenetére
(Fusson egy kört a FireFoxxal. Meglátja mire gondolunk. A felhasználói hülyeség ellen nem véd semmi, de az IE még rá is játszik... Popupokat is lehet normálisan kezelni. Az IE alatt ez macerás. No, nézze meg, oszt alkosson véleményt.
Az utóbbi 2 évben váltottunk Mozillára minden téren, addig az IE és OE volt a legjobb. Normális használat miatt nálunk sem volt soha probléma belőle, de azóta kicsit elmaradtak tudásban, gyorsaságban és stabilitásban. (Arról nem is beszélve, hogy a sebezhetőségeket kihasználó trükkök döntő része rajtuk alapszik (+emberi butaság)...)
No flame. IE+OE jó.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: FireFox és Thunderbird még csak 1.0 alatti verzióban létezik, mégis üt. Ezen gondolkodhatna az MS. Az IE6 ''újdonságait'' bemutató oldal is tanulságos ([L]http://www.microsoft.com/windows/ie/enthusiast/videos/customize.asp[/L]), de inkább vicces... -
VladimirR
nagyúr
meglepo modon, annak ellenere, hogy WinXP+IE6 van a gepemen, soha semmilyen spyware nincs a gepemen, soha nem volt meg tarcsazoprogim, megcsak virust sem kapok
ez miert van? nalam bugos az IE? nem
csak tudom, hogy mire kell kattintani, ha a gep feldob egy ablakot, elolvasom mielott klattintok (es persze nem mindig a ''hatperszehogyiggen'' gombra kattintok), ha warez-oldalra megyek, kulonosen figyelek hol nyomkodom az egeret, es mit toltokle, hasznalok tuzfalat (es be is allitottam , mert ha a tuzfalnak megmondom, hogy bejohet a spy, akkor nem er semmit), es felraktam a service-pack-okat
popupblocker-rol nem tul jo a velemenyem, pl mert szivtam a fogam, amig anno rajottem, hogy a ZA beepitett popup-, es ad-blockere miatt szarakodik a PH (sztesett, es a tagok adatai nem jottek elo), s mindezeken felul, nem szeretem, hogy ha valaki mas donti el helyettem, mi nyilhat meg, es mi nem...
mellesleg aki alma, az barmilyen oprendszeren, barmilyen bongeszovel osszeszedi a spyware-t, meg a virus -
Obi-1
őstag
Anyámék gépén minden indítás után újra ott van a Cool Websearch. A CW Shredder remekül leszedi, a Microsoft JVM-et leszedtem, Service Pack1a és az összes Update fent van, mégis visszajön.
A System restore-t ki kell kapcsolni? Ezt megpróbálom. -
WN31RD
addikt
Csatlakozok én is a Mozilla klubhoz.
(A Firebird/Thunderbird helyett egyébként az FSF-féle magyarított alap Mozilla is kiváló, kicsivel nagyobb ugyan, de kisebb eséllyel lesz vele gond.)
A Mozillákhoz az egyik leghasznosabb kiegészítő az adblock ([L]http://adblock.mozdev.org[/L]), mindenképpen érdemes (értsd: kötelező :D) feltenni, ezzel nagyon egyszerűen és kényelmesen szűrhetők a mindenféle reklámok.
Szerk.: Már nem Firebird, hanem Firefox! :)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Ultimate megoldás:húzd ki egy kicsit a madzagot a falból,és kapcsolódj ki.
-
moonman
titán
IE is teljesen jó, felteszel egy Google toolbart és máris van popup-blokkolód :D Ráadásul hasznos jószág... :C
Amúgy Ad-aware-t frissíted is? Jók a beállításai? Akkor mindent meg kell találnia. -
robekri
addikt
Nekem best-search-om van! HiJack-kel mindennap ki kell szednem, ad-aware6-os se szedi!:F
A NAV 2003-m van én +vok vele elégedve! (kollégám tesztelésből zip-ben átküldött egy file-t LAN-on és már nem is engedte átmásolni, törölte, mint a szart az akkori legfrissebb vírus volt)
Üdv.:Robe -
Szalma
őstag
(Csatlakoznék sanyához: Mozilla Firebird (böngésző) és Mozilla Thuderbird (levelező). Minden egyéb csak fényezés. Ezek sem tökéletesek, de messze jobbak biztonsági szempontból, mint az MS hasonszőrű ''termékei''. (NAV helyett is kellene valami ügyesebb...) Szerintem.)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Opera sem rossz, de végtelen türelem kell a hülyeségeihez... -
-
tomcs
őstag
bocs ha 1 kicsit ize lesz, tenyleg nem sertegetni akarok senkit
de.. ennyire eros a csordaoszton vagy mivan? mindenki szenved az automatikusan letoltodo spywarektol, meg a kinlodas a popup-blokkolokkal, ilyen szuro, olyan szuro, stb. ja. azert kell kexet hasznalni mert kenyelmes. nekem mozillat kb. 3 nap volt megszokni. ami hatranyom van belole annyi, hogy ha leulok vmi mas gep ele mindig beleakadok vmibe amibe nem akarok, anyazok hogy me nem nyit ez a szar uj tabot, stb.
viszont ugy alapbol nem szivesen hasznalok olyan progit ami a ''piac'' 90akarhany %at birtokolja. ezeknek - meg ha nem is rosszabbak mint a tobbi - garantaltan megprobaljak az osszes hibajat kihasznalni. -
Dilikutya
félisten
ha IE ablakban jön akkor a weboldalé is lehet. Norton Internet Security 2003-ban már benne van hogy kiszűri popupokat, bannert is. és a popupokat nem úgy mint a többi hogy letiltja meg mittomén hanem link alapján mer ezeknek mindnek ad.doubleclick.net stb linkje van.
egy jól bekonfigolt tűzfal jól megvéd ezektől. igaz nekem csak Norton IS 2002 van igy a popupokkal nekem is van bajom, nade ha egyszer alaplapi CD-n csak ez volt és ugye alapelvek... meg lusta voltam hozni egyet a ''boltból'' :D
[Szerkesztve] -
slug
senior tag
Tobb oka is lehet a popupoknak; talan feltettel egy kodeket, vagy ``rossz´´ helyen jartal, ajanlom adaware es spybot programokat, azok az osszes lehetseges dolgot megkeresik a gepeden, es konnyeden el lehet tavolitani oket
(gui-s), vagy ha kodeket tettel fel, akkor tegyel fel masikat, ami nem karos az idegrendszerre :)
[Szerkesztve] -
törölt tag
Hello!
A gépemet megszállták a popupok!
megnyitok egy explorert és kiad 2 reklámot IE Popupba! Ha bezárom, akkor abban a pillanatban újra nyitódik, vagy megduplázódik!
Az IE 6.0-át meghülyítette, azaz bármilyen címre azt írja, hogy ellenőrizzem a címet és az elérési utat (www.index.hu -nál nem hiszem, hogy bármelyiket meg kéne tennem). A reklámokat simán megnyitja, és az ott ajánlott progi círka 40$-ért megszabadítana a xaroktól.
Opera megy, de a gép többi usere IE-t használ.
Próbáltam eddig a legújabb progikkal:
AdAware 6.0
Spybot
AVG
NAV 2004.
Help mE! :O
Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest