- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Weboldal: [link]
Steam Store: [link]
Steam Community Hub: [link]Üdv,
Veterán PC-s játékos vagyok, aki sok mindent látott már, de most sikerült egy készülő játéknak engem is meglepnie. Nevezetesen egy kis cseh játékstúdió (Keen Software House), aki korábban a kevésbé ismert Miner Wars ürszimulátor jellegű játékokat csinálta, most nagy fába vágta a fejszéjét, és elkezdett fejleszteni egy sandbox űrjátékot, amely sok tekintetben a Minecraft kreativitására hajaz, viszont mindez egy komoly, űrbéli környezetben, űrhajókkal, űrállomásokkal, aszteroidbányászattal stb. Lesz benne egyszerű kreatív mód, de sokkal komolyabb survival (manual) mód ahol az erőforrásokat ki kell bányászni, és a blokkat, alkatrészeket legyártani, közben pedig háborúzni a rivális csapattal.
A project annyira ambiciózus, hogy amikor először nézegettem a képeket, hogy technikailag le tudják ezt úgy programozni, hogy akár multiban is jól fog menni, nem akartam elhinni, ugyanis igen komoly fizikai rendszer van a háttérben, gravitációval és egy rakás mechanikailag, kinetikailag aktív eszközzel.
A Steamen viszont már Early Access státuszban megvásárolható az alfa változat, amelyet minden csütörtökön updatelnek és folyamatosan szépen lassan kerülnek bele az újdonságok. Most csütörtökön már a kezdetleges multiplayer mód is belekerült kreatív módban. Kipróbáltam és eszméletlen a dolog, tényleg működik. Kifejezetten látványos grafikával és igencsak sokrétű kreatív, működőgépes járművek, bázisok építésével ilyen még eddig biztos nem volt. Ha ezt folyamatosan ilyen ütemben tudják tovább is csinálni, akkor szerintem megállíthatatlan lesz és legalább akkora hype lesz körülötte a végére mint a Minecraftnak.
Akit érdekel a dolog, vagy már meg is van neki a játék, azzal szívesen felvenném a kapcsolatot. Már most idejében jó lenne egy kis magyar csapatot összekovácsolni, együtt építgetni, próbálgatni. Tudok Teamspeak szervert is biztosítani. Várom az üzeneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Diabetes - Cukorbetegség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKTIVÁLATLAN iPhone 16e 128GB Fehér -12 hónap Apple Gar - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest