- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Igen azt winampban és is állítgattam, de nem segített...
Keresgéltem neten, jópár emberkének volt hasonló, ill. pont ilyen problémája, volt aki kx drivert használt és megoldotta, de azzal nem ment a mikrofon, ill. nem mindenkinek.Ill. láttam ezt a CMSS beállítást is. Majd este megnézem ha hazaérek.
Nekem az a furi, hogy mikor felraktam először, semmit nem kellett állítani, egyből ment minden szépen 5.1-ben. És utólag se buheráltam semmit. Ezért nem értem...Konkrétan a CoD 4-ről van szó, mással nem teszteltem egyelőre. Eddig az alatt is simán ment az 5.1 a Windows Setting beállítással. Most csak ha kiválasztom az 5.1-et, akkor megy a többi hangszoró is, de a Center csak sistereg...
-
sid.:Rc211v
őstag
Hi..Nem tutta telepíteni a gép a drivert amit linketéltél
Ezt irtja ki hogy:
''Setup could not any sound blaster audio card on your system. Please ensure that your sound blaster hardwer is properly installed before runing this setup program. Setup will now exit.'' és mindez egy Error-os ablakba vanA gép felismeri a kártyát pedig..a windows-al telepítettem föl és úgy megy..nemtod hogy mi lehet ez
-
cucka
addikt
gari már nincs rá, de egyébként sem hiszem, hogy emiatt cserélnék.
másik pci slot-ot megpróbálom, amikor videókártyát cseréltem (4 hónapja), akkor is át kellett rakni, mert ugyanezeket a tüneteket produkálta, viszont utána sok-sok hétig tökéletesen működött, nem túl régóta kezdte ezt játszani velem.
pff, utálok számítógépet szerelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest