- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucifer6280
aktív tag
Én is a legtöbb helyen azt, olvasom meg a tesztekből is az jött, le hogy ezért az arért nem érzed tőle átbaszva magad. De őszintén szólva ez a 2-ből semmi engem kicsit eltántorított attól, hogy rendeljek egyet így látatlanba.
Esetleg a másik 2-ről mi a vélményed?
Vagy még szóba jöhet ez: SAMSUNG HW-Q60R
Előre is köszönöm! -
Lucifer6280
aktív tag
Próbálkoztam mindenféle beállítással, már amennyit engedett a technika, de valahogy normális mélyet nem sikerült kiszednem belőle egyik esetben se. Sőt az Euronicsos-ba már recsegett a mély. (lehet gyári hibás volt vagy egyszerűen már a kiállított darabot kinyírták)
MM-es egy fokkal normálisabban szólt, de köszönő viszonyba se éreztem a másik 2-höz képest. -
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
2 Soundbar között vacilálok, ebben kérném segítségetek, hogy melyiket lenne érdemes megvenni.
Jöhetnek érvek, ellenérvek. Esetleg alternatívák is.
Keret kb 120K.
Yamaha Yas-207Bl-t próbáltam már 2x de lehet én vagyok ennyire balszerencsés, de mind 2 esetben írtózatosan pocsék hangzása volt.Erről a 2-ről lenne szó.:
1, JBL BAR 2.1 Deep Bass
2, Sony HT-RT4
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest