- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
szjani76 #13906 üzenetére
Ha már HM, akkor szerintem nem szabad pl pici műanyagházas bögreszettekben gondolkodni "magas" keret esetén: pl [link] , hisz ezt az SB is hozza csak még funkcionalitásban, kompaktságban is többet kapsz (jelen esetben eARC, vezeték nélküliség, egyéb támogatások, stb......)
A kereted, felhasználási szokásaid alapján ideális megoldásnak tűnik az SB.
Belépő, értelmes HM-et szerintem ennyiből manapság lehetetlen építeni.
Csak egy példa: [link] (nagyon jó ár) majd lősz mellé egy mondjuk ilyen [link] 5 csatornás AVR-t plusz veszel hozzá 1-2 pl fali konzolt ~10-15e környékén, meg veszel hozzá olcsó ~800Ft-os hangfalkábelt amiből összejön mondjuk 20e Ft és ott tartasz, hogy ~600e Ft, de úgy, hogy van épp elérhető "olcsó" új AVR itt a HA-ról és van épp DEMO-s 5.1 szett az extreme audio-nál (demo: álltalában patika állapotú / néha pár érdeklődőnek épp bekapcsolják / teljes körű bolti gari) szóval mazsolázós még ennyiért is, de persze nem lehetetlen.Tudom az álló M300 nem is tudna elférni, de ki lehet azt árulni mondjuk 150e környékén és lehet helyette venni 90-ért polcsugárzót [link] vagy használtan magasabb kategóriát a frontra (Bzonze 100-at ~100 környékén) és még egy kicsi vissza is jön
Jelenleg sajnos a használt piac sem sokkal jobb.........
Az persze más kérdés, hogy hogyan is szól végül. Először épp a linkelt MA Monitor 300 5.0 szettre váltottam Dali SUB-al és Denon S960 AVR-el a HW-Q900 elődjeiről, vagyis a HW-Q90R-ről és hónapokig kitartott a teli vigyoros csoda, mire megszoktam, hogy "már ez az alap"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest