- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
BOANerges #6271 üzenetére
"Az üzemszerű melegedése nem árt -e hosszútávon a BR lejátszónak?"
- Általában +35 fokig ajánlott használni a készülékeket, valamelyik passzív, valamelyik aktív hűtéssel rendelkezik. Persze nem a legjobb használni nyári 40 fokban egy tetőtéri lakásban."Nem tudott arra a kérdésemre válaazolni pl., hogy egy BR lejátszóba épített 5.1 erősítő miben gyengébb egy különálló egységtől."
- Dinamika, részletesség, térérzet stb... de igazából ez sem törvényszerű. Szerintem valójában kicsit felosztották a gyártók maguk között a piacot, így jobban tudják magasan tartani az árakat, ügyelnek arra, hogy hasonló összegért kb egyik se adjon sokkal többet a másiknál. Így jobban járnak, mintha egymás alá áraznak. Jó példák erre a régi egybeszettek: Panasonic példának, itt egy régi LG, de ott van a Sony Pascal széria. Ezek mind mérföldekkel jobban szólnak, mint egy mai egybeszett/soundbar.. Itt még valóban verseny volt. Egyszer azt írtam, jobban szól a 10 éves LG-m, mint a Sonos cucca, természetesen jött is rá a válasz, nyilván nem hiszi el, pedig így van, nem poénból írtam. A maiak eléggé levannak gyengítve, igazán jót nem is lehet kapni, mert a 200 ezres sem közelíti meg a régit. Szóval igazából egy egybeszett is lehetne bármilyen jó, csak éppen valamilyen okokból mégsem gyártanak igazán jót. -
BOANerges
tag
válasz
BOANerges #6270 üzenetére
Pont tegnap voltam a Bp -i Árkád MM -ban, de au osztályos srác teljesen vakon volt.
Nem tudott arra a kérdésemre válaazolni pl., hogy egy BR lejátszóba épített 5.1 erősítő miben gyengébb egy különálló egységtől. Az üzemszerű melegedése nem árt -e hosszútávon a BR lejátszónak?
Pont az általam keresett szett kapcsán kérdeztem volna.
Az meg már csak hab volt, hogy nem volt belőle, így rá sem tudtam nézni, nemhogy kipróbálni... -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
BOANerges #6268 üzenetére
A szombathelyi MM-ba megtudod hallgatni, van raktáron MM oldala szerint. Nyilván ahogy az ára is mutatja, egy középszintet hoz a mai kínálatba, de semmi extra: van külön magas és középsugárzó az állvány részébe, tiszta a hangzás, lesz térhangzásod is átlagos hanggal. Én hallgattam MM-ben keveset: filmre elfogadható, zenében nem nyújtott valami nagyot. Kezdő szettnek szerintem vállalható kategória.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
BOANerges #6245 üzenetére
5.1-es rendszerekből szerintem ezek vállalhatóak, többet nem ismerek.
wierra, junior11
Igazatok van, csak éppen 100 ezret akar maximum költeni. Ott félmillió összeg alatt kb. jót nevetnek rajta. Ott 70 ezer Ft-ért kábelt vesznek. Valójában ugyanaz a technológia a soundbar is, mint a "régi" 5.1-es szettek, csak a soundbarnál egybeépítették az első 3 hangfalat. Szóval igazából egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- BestBuy ruhás topik
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged