Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
No, ma jártam az extreme audionál és meghallgattam 4 soundbart filmmel és zenével: sb20 - dobozhang, '99-ben a pc hangfalaim szintje, sb 450 - sokkal jobb de 0 beállítási lehetőség, yamaha yas-306 --ez hangzásra is zsír és nagyon sok szolgáltatást nyújt, aminél végül maradtam: jbl 3.1 - zenében nem volt kiemelkedő de a night mode nekem elég sokat ér, és hogy a basszus szabályozható. A vásárlással még megvárok valami komolyabb akciót, de ebből a gyors túrából és a 150k-s kategóriából ez a legtutibb egyelőre...
-
F_Peter
őstag
Ha kicsik az igények akkor a tv hangjánál jobb a rendszer, de semmi több.
Ettől a kategóriától nem várható sok. A tv hangjánál sokkal több mélyet kapsz, de persze ez nem lesz minőségi és kellően öblös vagy mozisan dübörgő.
A teljesítménye kisebb szobába való (~15nm), térképzése kicsi, kissé dobozhangú, beállításokra/ testreszabásra nem igazán vannak lehetőségek. Az SH esetében emlékszem még arra hogy nem volt meg a rendes összhang a mélynyomó és a bar között, néha olyan függetlennek tűnő búgást hallottam csak, miközben a kisebb mély hangok esetén is túlságosan pozicionálható volt a hangfal elhelyezkedése (valószínű hogy magas a frekvencia beállítása, hogy jobban segítse a bart, de ennek meg féloldalas hangzás a baja). Ez lehet nem változott az SJ-nél sem, de arra nem emlékszem, mert csak rövid ideig hallgattam. -
Tommmysun
aktív tag
Hagyományos értelembe vett reflexnyílása nincs, de hátrafelé rácsosan nyitott, ami inkább a szellőzés miatt van, nem a hangképzés érdekében, szóval hátrafelé nem igazán nyomja a hangot, ha meg falra teszed esetleg, akkor a "szellőzők" eleve felfelé fognak állni.
A subról viszont továbbra is az a véleményem, hogy hiába lesz akár a kanapé mellett, mivel a mély hang elég szépen terjed minden irányba, simán át tud hallatszani úgy is. Persze normál TV nézés közben, Night voice (vagy mi a fene a neve) módban kb. be sem fog kapcsolni a mélynyomó, így értelemszerűen át sem fog hallatszani
, de ha filmeket nézel este, az már neccesebb, persze itt is le tudod nullára tekerni a mélynyomót, csak akkor meg eléggé semmilyen lesz a hang .... inkább plusz 10-15 centi jól hangszigetelt gipszkarton falban gondolkodj én azt mondom.
-
Bestspiler7
tag
Hát amikor használom ezt a panasonic sc htb 685 5.1 es hangal, akkor ugye a left és right adot, meg a center.
Centernél külön lehet álítani filmhez a dialogok hangerejét, clear voice vagy minek mondják.
5.1 filmnél ugye a 2 hátsó/ oldalsó, , ugyan ugy a left és rightból jön csak, más szögben, szoval nem veszik el.
Ezt direkt probáltam 5.1 teszteken.De amugy én se vagyok nagy guru ezen a téren, szoval ha valakii mást tapasztalt, nyugodtan kijavithat.
-
Bestspiler7
tag
Hello, szerintem a helyedbe én valami 3.1 rendszerben gondolkodnék, a center sokat tud segiteni a dialogoknál és igy nem kell halgatnod az efekteket.
Én most például ezt vettem nem rég:
https://hangprojektor.arukereso.hu/panasonic/sc-htb685-p334981614/
+ sub az wireless igy a kanapéd melé rakhatod. Bár ha tényleg nagyon vékony a fal, lehet ezt is hallani fogja a fiad. -
Tommmysun
aktív tag
Ha a TV miniatűr játékhangszórói alacsony hangerőn is áttolják a falon a hangot, akkor kb mindegy mit veszel, akkor is át fog hallatszani, ha nem a fal felé sugároz.
Egyébként rengeteg Soundbar van, aminek vagy a padló irányába (pl legtöbb JBL), vagy előrefelé (pl. Sony HT-CT790 v. 800) van a reflex nyílásuk, de pont a mélyhang az, ami leginkább minden irányban terjed (a magasak valamennyire irányíthatóak). tehát itt is szinte mindegy milyen irányban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged