Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz
RoMix85 #2584 üzenetére
Attól függ mik az elvárások. Én ugyan szeretem az erős öblös mélyeket, ezért mást választottam, de például a Klipschnek (aszem és rsb 4es volt) a centere nagyon tisztán és jól szólt halkan is. Nem erős effektekben, de szerintem minőségben nagyon kellemes. Meg ilyenkor még szóba jöhetnek a beépített mélynyomósok (pl. Yamaha).
Persze mindenképpen tv boosttal kezd a hallgatást, mert ha azzal elégedett vagy akkor valóban felesleges többet költeni rá.
Annak idején én is 40k-s soundbaroktól indultam és araszoltam felfelé.
Térhangzást soundbartól ne várj, a felső kategóriások néha becsapják az ember fülét és egész jók, de ezek már 100—120k-s cuccok.
A hangprojektorok elvileg ebben erősebbek, de azok meg egészen más árkategóriát képviselnek (250K-tól a csillagos ég).
Szóval nagyon széles a skála helytakarékos, halk hallgatás esetén is, és nem véletlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest