Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
silver87 #8164 üzenetére
szia, olvass vissza, nem rég írtam róla, ha van konkrét kérdésed akkor írj itt vagy privit.
dióhéjban nálam:
Bluetooth, optika és hdmi is használatban van, BT kapcsolat nagyon hamar feláll és stabilan működik, hdmi arc is tökéletesen működik, Samsung tv távirányítóval vezérlem a hangot.
Zene BT-n telefonról, film (Raspberry Pi + Kodi) és PS4, néha Steam (TV appal) megy rajta.
Zenére is jó, nekem szépen szól, de nem erre találták ki, játékra és filmekre szerintem tökéletes. Nekem nagyon bejön a DTS Virtual X. Nem lesz tőle térhangzás, de olyan mintha a szoba két sarkából jönne a sztereó, nagyon kiszélesíti.
Android appot is használom hozzá, hogy a hangzásokat (film, zene, játék, stb.) be tudjam állítani, ez sajnos nincs rajta a távirányítón, de engem nem zavar. -
Gino20
őstag
válasz
silver87 #8164 üzenetére
Az általad említett hangprojektorok közül csak JBL 3.1-et hallottam.
Korábban ezt írtam:
Yamaha YAS-207-et még nem hallottam, de samsung HW-Q60R-em volt és ár/érték arányban brutál jó cucc. Mondjuk ez ~120k, de szerintem nagyon megéri az árát. Q60 mellé volt szerencsém teszt jelleggel ismerős JBL BAR 3.1-ét is lepakolni (ez eddig ~150k környékén ment), ami mély hangokban jobb volt, de soundbar tekintetében a Q60 közelébe sem ért (szerintem). Már egy kicsit nagyobb teljesítménytől szó szerint fület bántó volt (beállítástól függetlenül) és a térhangzása is kb 0, vagyis nagy csalódás volt, JBL ide vagy oda.
A Q60 is nagyon jó volt mélyben, de annak a teljesítménye 25-30 m2 fölötti helyiségben már bizonyos pontokon elfogyhat. (nekem elfogyott, de más pl nem tapasztalt ilyet)
Ez persze csak az én véleményem, senkit (JBL tulajt) nem akarnék megbántani. Cimbim kimondottan szereti meg dicséri, hogy milyen jól lehet hallani a beszédet már nagyon halk hangerő esetén is...........persze, az a hangtartomány biztos segít ez esetben, de minden másban nekem bántó.
Yas 207-re egy esetleg jó opció [link] Én Samu HW-Q60-at vettem így MM-ből és csak visszaküldött termék volt (szóval nem kiállítási darab)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest