- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
petimbo
tag
válasz
N.YCityBoy #13210 üzenetére
Én Q600A-t vettem, hátsó hangfalakkal együtt, remélem, az élmény hasonló lesz, mint nálad: AZTAK@RVA! Húsvét után fogják kiszállítani, 178k-ért vettem (ebben az árban benne van a két hátsó hangfal is)
-
Jannn
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #13228 üzenetére
Nem lehet h a wifi kapcsolódás miatt? Igaz egyébként a 7W, nekem egy blitzwolf dugaljban van, ami méri a fogyasztást (és ki-be lehet kapcsolni telorol, csak akkor van bekapcsolva, ha használom a soundbart)
-
Saccco
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #13228 üzenetére
Egyelőre nem tiszta, hogy szoftveres bug-e.
Amúgy az LG SP8YA is megeszik 4,5W-ot config után...
szerk.: Master-Slave elosztóra gondoltam, ha megy a TV akkor megy a bar is.
-
válasz
N.YCityBoy #13217 üzenetére
Lemértem a talp és tévé alja közötti távolságot, pontosan 6cm mint amennyi a Soundbar magassága is, tehát elvileg be lehet csúsztatni
De délután okosabb leszek, akkor megyek érte, mert vissza jeleztek, hogy össze készítették és mehetek! Valószínűleg én rendeltem meg tegnap éjszaka az utolsót 😅 Majd írok, hogy milyen, mert soha sem volt még Soundbarom, nagyon kíváncsi vagyok...
-
ricsip
addikt
válasz
N.YCityBoy #13213 üzenetére
Qrvára nem
-
válasz
N.YCityBoy #13213 üzenetére
Nem nagyon.
Általában a tv alja a talppal együtt 6,5-7cm szokott lenni,kb ilyen magasak a soundbarok is.
Viszont a talp teteje és a tv alja között általában kisebb ez a távolság,de mérd meg mennyi az annyi,aztán megtudod.
A kiszemelt soundbar magasságát meg láthatod a specifikációi között. -
kp78
addikt
válasz
N.YCityBoy #13210 üzenetére
Ez ennyi volt
404 -
Gino20
őstag
válasz
N.YCityBoy #12745 üzenetére
A Q950A ára ne tévesszen meg. Nagyon durván túl van árazva. Ha ez megállnam, mondjuk max 400e Ft környékén úgy, hogy igény a valós tárhangzás + van is helye a kicsi surrondoknak, akkor még csak-csak (mivel a HM-et abszolút kizártad), de ez esetben is számolj azzal, hogy HM-hez képest, ha nem ideális az elhelyezés, akkor nincs mikrofonos kalibrálás, hogy beállítsd a késleltetést. Ha nem igény / nincs is rá lehetőség, akkor pl a Q800-as sorozat pontosan ugyan azzal a SUB-al van szerelve, mint a Q900 vagy 950, így ebben semmi hiányt nem szenvednél. A samunak ez a nagyobbik SUB-ja kategóriájában szerintem kimagasló. Én Q90R-t váltottam HM-re és először Monitor Audio MRW-10 SUB-om volt, de 3 nap után ment vissza a kereskedőhöz, mert a samu SUB után visszalépés volt. Amúgy a Q800 jól kiegészíthető mondjuk ~50e Ft környékén surround hangfalacskákkal, így ha igény, akkor megvagy a valós térhangzással ~250e Ft környékén.
A Q800 és Q900/950 SB része között viszont van különbség, de a mostani árát tekintve ez szerintem nem biztos, hogy ér ennyit. A Q900 majd 100-al többe kerül. Több a csatorna, van oldalsó sugárzó meg atmos sugárzó is (tudom a Q800 is elvileg "atmos"-os, de valaki mutassa már meg, hogy hol van az atmos sugárzó, mert ha a pici lyukacskákra gondolunk, akkor ezt a Q60R is tudta). Moziban ez hozzá tud tenni (volt Q60R-em, majd Q90R-em is), de nem eget rengető a különbség szerintem, ha nincs surrond sugárzód.
Zenében meg kb mindegy, mert így is, úgy is egy hasonló hangot fogsz kapni a Q800-tól vagy a Q900/950-től, ami amúgy elektronikus zene esetén egészen jól megállja a helyét.
Ha abszolút elzárkózol a hátsó sugárzóktól, akkor a HM-es múltadra való tekintettel Én val a már említett Harman Enchant 1300 mellett döntenék (ha már a tárcád is engedi), de valóban jó lehetőség az online rendelés -
válasz
N.YCityBoy #12747 üzenetére
Ha nem tudod rendesen meghallgatni,akkor rendeld neten,aztán akkor ott a 14 napos elállás lehetősége ha mégsem tetszene a hangja bármilyen soundbart is választasz.
Persze adj neki pár napot,be kell ezeket is járatni,de neked ezt gondolom nem kell ecsetelnem. -
válasz
N.YCityBoy #12745 üzenetére
Ha nem vágysz házimozira,hanem ahogy írtad csak a tv hangjának feljavítására kell egy sb,akkor szerintem felesleges.
Filmekre a “kistesó” is több mint megfelelő,olyat ami zenével is jól szól meg kapsz jobbat hasonló áron (a korábban általam írt Harman Kardon például).
Amúgy ezeket a szórakoztató elektronikás márkájú soundbarokat (Samsung,Sony,LG stb) szinte csak nagy boltokban találsz,ott meg tényleg nem úgy szólnak mint otthon.
A hifisebb/házimozisabb márkákat tudod inkább jobban kipróbálni normálisabb szaküzletben (extremeaudio,oktogonaudio,stb). -
sxxorp
őstag
válasz
N.YCityBoy #12739 üzenetére
gondolom innen láttad [link], és a Q800A-ra gondoltál: elfogadható cég jelenlegi legalacsonyabb árral, jónak számít. Egyedül a pár héttel ezelőtti minimumár zavarna kicsit, mi volt az a 153k, de ha most kell, akkor nem kérdés.
-
válasz
N.YCityBoy #12736 üzenetére
Mivel nem keveset tudnál rászánni,így lenne pár kérdés ami segíthet kicsit jobban belőni az igényeket.
-Kell Atmos (sok.sok.egy)?
-Esetleg elég egy 2.1/3.1?Ha kell Atmos és van helyed hátsó hangfalaknak
és ragaszkodsz a Samsunghoz,akkor ebből az összegből a legjobb talán a Samsung Q950T,ebben benne van minden.
Ha elég a 2.1,akkor én még mindig a Harman Kardon Enchant 1300+ Enchant Sub szettre esküszöm.
Zenére és filmre is kiváló.
Esetleg szintén Harman Kardon Citation Bar + Sub szett.
Ha árban lejjebb mennél akkor még ott is van jó Atmos-os szett,Samsung q800t,plusz hozzá a hátsó szett (ha igény van rá,ugye ezt külön kell venni).
A korábbi cuccaidhoz szokott füled miatt én nem biztos hogy alább adnám,még így is lesz hiányérzeted (talán a Harmannál a legkevesebb). -
szgaborsz
tag
válasz
N.YCityBoy #1148 üzenetére
Grat hozzá 😃, jó vételt csináltál, köszi a véleményt. Jó, hogy megvetted, mert én is szemeztem vele, így már nem fogok többet agyalni rajta 😂.
-
szgaborsz
tag
válasz
N.YCityBoy #1145 üzenetére
Ha megveszed, akkor légy szíves pár mondatban jellemezd majd. Köszönöm.
-
szgaborsz
tag
válasz
N.YCityBoy #1142 üzenetére
Szerintem menj el meghallgatni. Vigyél magaddal - ha teheted - olyan filmet /zenét amit ismersz. Csekkold le, hogy a hátsó bt. hangszórókra valóban az oda lekevert hangokat hallod. Véleményem szerint ennyiért megéri.
-
Flashget
félisten
válasz
N.YCityBoy #916 üzenetére
160K-ért soundbart??
miért nem építesz inkább egy 5.1-es rendszert, nincs hely? -
szgaborsz
tag
válasz
N.YCityBoy #916 üzenetére
Grat hozzá, légy szíves mindenképpen írd le a hallottakat/véleményedet, én speciel nagyon kíváncsi vagyok rá. Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest