Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Chronos85 #20374 üzenetére
Ehhez hozzáfűzve én is adtam el tv-hez kapott sb-t.
Bár nem hazafelé beszélve de a kiinduló kérdés se tiszta a kérdezőnek miért nem tiszta.Ha veszel egy használt pl videókártyát amihez nincs számla vagy gari az ugyanaz mintha veszel egy új ajándék termék fülest, soundbart bármit.
Kvázi használt árban vehetek egy új terméket.Használtat cuccot is sokan vesznek ott nem baj ha nincs jótállás?
Nem teljesen értem a threadetRégen samutól kapott fülesre azt mondta support nincs jótállás ugyanis 0Ft tételként szerepelt a számlán.
A soundbar még csak a számlán sem szerepel, miután utólag igényelhető promóciós termék volt.
Nekem laikus vásárlóként is elég egyértelmű volt a garis jogállása egy ingyen terméknek, felesleges izmozni. -
glocker
tag
válasz
Chronos85 #20372 üzenetére
mondom (mivel én se vagyok jogász), az a része (logikailag) rendben lévőnek tűnik, hogy a SAMU azt mondja Pistikének: itt egy TV 100,-Ft adok hozzá egy hangszórót igyen, de ez OLYAN MINTHA AZ UTCÁN találtad volna... nem vetted, nem fizettél érte... ezért nincs rá garancia / jótállás sem (de jó fej vagyok pár napot mégis vállalok)... EZ LOGIKUS és érteni vélem...
Pistike 3 nap múlva külön adja el a TV-t és a hangszórót... két másik magánszemélynek...
HA jól értelmezem a szitut (ami egyáltalán nem biztos)... akkor Pistike akár vállalja, akár nem vállalja... szavatossági kötelezettséggel tartozik az általa eladott termékkel kapcsolatban...
akkor nem tartozna szavatossági kötelezettséggel HA ingyen adná tovább...
az adásvétellel ugyanis akár leírjuk akár nem, egy "nem fogyasztói szerződés" jön létre ráutaló magatartással..
érdekes, lehet érdemes lenne megkérdezni jogásztól
-
kp78
addikt
válasz
Chronos85 #13393 üzenetére
a részletes leírást és illusztrációt.
Meggondolom, nekem melyik lenne nekem a legjobb.
Van üveges ismerős is, aki egy ilyen talpat pikk-pakk meg tudna csinálni.
Nekem egyelőre a csirkelábú oled55A13 van, aminek a lábai közé pont szépen be fog férni a soundbar (ha egyszer ideér), csak lehet lenne lehetőségem váltani C1-re, és akkor már kellene vmi megoldás.
még1szer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest